Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 05:07

Ганна Пославська стала третьою на конкурсі "Міс Всесвіт"

23 серпня в американському місті Лас-Вегас пройшов конкурс краси "Міс Всесвіт-2010". Переможницею стала мексиканка 22-річна Хімена Наваррете. Третьою віце-міс обрали українську модель Ганну Пославську, 23 роки. У середу вранці вона повернулася до Києва.

— До перемоги я готувалася ще з грудня минулого року. Півтора тижні провела в Лас-Вегасі. Переможниць обирали не на конкурсі, а вже під час репетицій. Дивилися, що дівчата їли і пили, у що одягалися, який макіяж робили. На екскурсії, фотосесії та розваги їздили разом. Конкурсантки мало спали, бо репетиції починалися о 6.00.

Фінал конкурсу розпочався о 4.00 за київським часом у розважальному комплексі "Мандалай-бей". У залі помістилися 12 тис. глядачів. До журі входили актори Джейн Сеймур, Алек Болдуін, володар золотої медалі у фігурному катанні на цьогорічній Олімпіаді у Ванкувері Еван Лісачек.

— Фінал проходив у три етапи, — каже Ганна. — Учасниці виходили в купальниках, вечірніх сукнях і національних вбраннях. У мене журі запитувало про сімейні цінності, у переможниці Хімени — про її ставлення до інтернету. Це було одне з найкаверзніших запитань. Вона кілька секунд думала і відповіла, що вважає всесвітню павутину невід"ємним інструментом у сучасному житті.

На першому етапі змагалися претендентки з 83 країн світу.

— Розстроїлася росіянка Ірина Антоненко. Вона не потрапила до десятки, бо вилетіла після дефіле в купальниках. Привезла сукню за 100 тисяч доларів, обшиту діамантами. Половину зали займали Ірині родичі та друзі, які скандували її ім"я. Букмекери називали її претенденткою на перше місце.

Переможниці мексиканці Хімені Наваррете вручили дві корони — діамантову і перлинну, загальною вартістю $270 тис. Вона отримуватиме два роки стипендію у $45 тис. на навчання в американській академії кіно і телебачення. Щомісяця їй виплачуватимуть зарплату в кілька тисяч доларів і нададуть безкоштовно квартиру в Нью-Йорку на рік.

— Упродовж року Хімені зобов"язана жити за контрактом. Якщо не справлятиметься, дві віце-міс або я зможемо її замінити. Їй заборонено виходити заміж, вагітніти. До її послуг будуть провідні перукарі, спортінструктор.

Конкурс проводиться з 1952-го. У ньому ще не перемагали учасниці зі Східної Європи. Ганна Пославська — перша. 2008–2009-го перемога діставалася представницям Венесуели, 2007-го — японці.

— Результат Ганни — це прорив України в конкурсах краси, — говорить президент конкурсу "Міс Україна–Всесвіт" Олександра Ніколаєнко, 28 років. — Це подарунок Україні до Дня незалежності. Красивіших за Аню на конкурсі не було.

— Я знав, що в Україні все купується і продається, але те, що таке можливо в Америці, не вірив до останнього, — каже директор одного зі столичних модельних агентств, називатися відмовляється. — Ганна занадто худа. Виглядала блідою, мала синці під очима. У дівчини немає ні грудей, ні сексуальних сідниць. Очевидно, Ніколаєнко домовилася або вблагала президента конкурсу Дональда Трампа відзначити Ганну. Він дружить з її чоловіком-мільярдером Філом Раффіном.

Ганна Пославська навчається в економічному університеті ім. Вадима Гетьмана. Чотири роки тому вона переїхала до столиці з Нової Каховки на Херсонщині. Там живуть її батьки, дві старші сестри, дід і бабуся.

Зараз ви читаєте новину «Ганна Пославська стала третьою на конкурсі "Міс Всесвіт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути