пʼятниця, 09 жовтня 2009 07:47

Пенелопа Крус готується стати матір"ю

Голлівудська актриса 35-річна Пенелопа Крус збирається заміж за іспанського актора Хав"єра Бардема, 40 років. У середу в одному з ресторанів Каліфорнії папараці сфотографували акторку. Та мала обручку, оздоблену діамантом у чотири карати.

Крус — на четвертому місяці вагітності. Батьки-католики засуджують доньку за те, що зачала дитину не в шлюбі. Аби помиритися з ними, Пенелопа і Хав"єр заручилися. На цю подію запросили лише близьких родичів.

Закохані знялися разом у чотирьох фільмах. У першому — "Шинка, шинка" їм довелося відіграти багато відвертих сцен. Після виходу картини Крус назвали секс-символом і запросили до Голлівуду.

— Я кохав її, — згадує Хав"єр. — Вона поїхала до Америки, там закрутила романи з Джошем Гартнеттом, Ленні Кравіцом, Боно, Орландо Блумом. Усіх навіть не згадаю. Ми зустрілися з нею через 15 років. Зрозуміли, що не можемо жити одне без одного.

Бардем говорить, що з Пенелопою сварився лише раз.

— Ми якось посперечалися, хто кого більше кохає. Кричали годину, били посуд, тупотіли ногами. А потім був секс, довгий та пристрасний. Він виявився кращим за сварку, тому ми більше не б"ємо горшків.

Закохана пара подорожує Європою разом з іспанським режисером Педро Альмодоваром. Представляють останню його картину "Розірвані обійми", де Крус зіграла головну роль. Вагітна Пенелопа відмовляється від зйомок у кіно, рекламних кампаній і фотосесій для журналів. Натомість фотографують її сестру Моніку. Крус-молодша знялася оголеною для обкладинки іспанського часопису "Ель" і реклами колекції одягу "Манго".

Два тижні тому Пенелопу бачили біля клініки акушерства й гінекології в Мадриді. Вона каже, що ходить туди віддавати іграшки та одяг, які отримала в подарунок від фанатів.

— Люди наслухалися пліток і повірили. Я не вагітна, — заявляє. — Іграшки та памперси дарувати мені не треба. Дітей я планую, але не зараз. Вони мають стати найкращим проектом мого життя. Тому поспішати з такою справою не варто.

Альмодовар радить не вірити її словам.

— Два місяці тому Пенелопа казала, що не готова вийти заміж, бо не знає, чи вірить у шлюб. А тепер красується з обручкою. У неї сім п"ятниць на тиждень. Як у будь-якої вагітної, швидко міняються настрій і думки. Пенелопа в чудовій фізичній формі. Не може дочекатися, коли вже стане мамою. Думаю, добре впорається з цією роллю. А Хав"єр буде чудовим батьком. Він дуже кохає Пенелопу, тому не зможе не любити її дітей.

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус готується стати матір"ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути