Ексклюзиви
пʼятниця, 25 липня 2008 15:54

В Олексія Паніна викрали доньку (ФОТО)

30-річний актор Олексій Панін у понеділок наздоганяв на московських вулицях "ниву" колишньої дружини Юлії Юдінцевої, 32 роки. Жінка викрала їхню 9-місячну доньку Ганну із дачі під містом Володимир.

Міліціонери затримали Юдінцеву на Горьківському шосе. Жінку із донькою доправили до відділку. За 2 год. адвокати чоловіка та жінки зійшлися на тому, що дитина залишиться з матір"ю.

Із Юдінцевою Панін познайомився чотири роки тому на кінофестивалі у російському місті Смоленськ. Згодом жінка завагітніла. Панін винайняв їй будинок під Красногорськом. Одружуватися не поспішав.

— Називав себе "нареченим" і "вільним чоловіком", — розповідає Юдінцева, — Я знаходила вдома сексуальні іграшки, у машині — використані презервативи. Льоша брехав, що давав автівку другу покататися.

Після народження дитини в Юдінцевої стався нервовий зрив. Вона два тижні пролежала у клініці при психіатричній лікарні. Потім викрала доньку з московської квартири Паніна. Олексій же в червні забрав немовля додому з ресторану, куди пішла Юлія. Тепер хоче через суд повернути доньку.

Зараз ви читаєте новину «В Олексія Паніна викрали доньку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути