середа, 06 березня 2013 15:15

Юлія Айсіна втратила екс-чоловіка і зробила другу пластику

Юлія Айсіна втратила екс-чоловіка і зробила другу пластику
Дизайнерка підтримувала з колишнім чоловіком близькі стосунки Фото: e-motion.tochka.net

Дизайнерка Юлія Айсіна втратила дуже близьку людину і тепер переживає кризу. Два тижні тому помер її колишній чоловік на ім'я Олександр. З ним Юлія прожила сім років і розлучилася півтора роки тому. Але, каже, навіть після розлучення зберігала з ним тісні стосунки, повідомляє ТСН.

Чоловік Айсіної займався ресторанним бізнесом і був непублічною людиною. На публіці з дружиною ніколи не з'являвся. Допомагав Айсіній створювати модний дім і замінив батька її синові від першого шлюбу Русланові.

"Важко говорити. Це трагедія. Бо я прожила з цією людиною сім років. Моєму синові 12 років і він знайшов, напевно, батька. Бо справжній батько не спілкується з ним. Сумно. Все таки це шматок життя. Це частина мого життя", - розповіла Айсіна в ефірі програми "ТСН.Особливе".

А між тим, дизайнерка зробила вже другу пластичну операцію. Півтора роки тому Айсіна потрапила в автокатастрофу, після якої була змушена звернутися до пластичних хірургів. Проте операція була невдалою. За рік ніс, за словами дизайнерки, почав провалюватися. І Айсіна знову лягла під ніж. Цього разу, сподівається вона, хірурги все зробили як треба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 34-річна Юлія Айсіна закликає жінок колоти ботокс і робити пластику

"Коли викликали фахівців, вони були в шоці, бо те, що було з моїм носом, це було жахливо. Але зробили знову операцію. Десь щось відчуваю, десь ні, але приходить ніс у свою норму", - підкреслила Айсіна.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Айсіна втратила екс-чоловіка і зробила другу пластику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути