четвер, 26 квітня 2012 00:30

Юлія Айсіна позичила в матері на салон краси

Дизайнер 33-річна Юлія Айсіна винаймає 4-кімнатну квартиру в центрі Києва. Облаштувала там майстерню-шоурум.

У трьох кімнатах працюють швачки, а четверта — для прийому гостей та клієнтів. Посеред неї камін, журнальний столик і два дивани. У кутку на стелажах висить нова колекція осінь-зима, що Айсіна представила на Тижні моди у березні. На підлозі — сім пар ботфортів вартістю від $1,5 тис. Неподалік на коробках стоять туфлі на 20-сантиметрових підборах. Коштують $800 — 6,4 тис. грн.

— Квартира має 120 "квадратів", але мені все одно тісно, — каже Юлія. — Тому шукаю приміщення в цьому під'їзді для конструкторів і в'язальників. Там же облаштую для себе кімнату відпочинку та ванну. Ще планую купити будинок на Осокорках, у Кончі-Заспі або в напрямку Борисполя.

Дзвонять у двері.

— Водій Джарти (Ольга Джарти — донька покійного прем'єр-міністра Криму Василя Джарти. — "ГПУ") прийшов, — гукає помічниця.

Айсіна допомагає помічникам складати у фірмовий пакет червоні пальто, накидку і штани. До накидки пришиває два золотисті ґудзики.

— Олюсик, я тебе пришила такие красивые золотистые пуговички. Если не понравится — перезвонишь, — каже у слухавку Ользі.

Дизайнер шиє одяг для акторки Ольги Сумської, співачки Альони Вінницької, світської діви Світлани Вольнової.

— Їх важко назвати клієнтами, бо грошей з них не беру. Вони мені більше за подружок, тому часто дарую свій одяг. Он Вольновій недавно подарувала сукню за 2 тисячі доларів.

Юлія носить лише власне вбрання — класичні сукні, брюки, костюми та туніки.

— Джинси із протертою майкою не одягну. Хіба що підберу дуже дорогі прикраси. На ноги взую туфлі на шпильках, а не кросівки. Спортивні костюми в мене також у каменях, а не звичайні "Адідаси". І балетки не прості, а з величезними пряжками або камінцями.

Цієї осені вийду на Паризький тиждень моди. Речі шию з дорогого кашеміру, шовку, гіпюру та мережива. Прикраси роблю з натуральних перлів, рубінів.

На колекцію витратила $100 тис. — 800 тис. грн. Одяг Айсіної продають у бутиках готелів "Прем'єр Палас" та "Феромонт".

Дизайнер була заміжня. Від першого шлюбу з москвичем виховує 11-річного сина Руслана. З колишнім чоловіком не спілкуються.

— Він сам так захотів. Ми розійшлися після семи років шлюбу. Всі думають, що він олігарх, і через нього я розкрутилася. Але жоден із моїх чоловіків ні копійки не вклав у мій бізнес. Перший чоловік взагалі не хотів працювати. Після народження сина я мусила розкладати соки в супермаркетах, хоч мала вищу освіту й носила одяг за 10 тисяч доларів. Але корона з мене тоді не впала. Коли переїхала у Київ, позичила в мами 3 тисячі доларів і відкрила салон краси.

Юлія живе у цивільному шлюбі з бізнесменом 31-річним Андрієм. Планує  народити від нього дитину.

— Познайомилися з ним о шостій ранку після нічного клубу. Заїхали з подругою у ресторанчик борщу поїсти. Там зустріла Андрія. Через півроку після знайомства стали жити разом.

На Євробачення пошиє Гайтані червону сукню

Юлія Айсіна шиє концертну сукню співачці Гайтані для виступу на конкурсі Євробачення у Баку.

— З Гайтаною підбираємо фасон та колір, — розповідає Юлія. — Це буде точно щось червоне, бо Гайтана Овен за гороскопом. Червоний колір — дуже символічний для цього знаку. Не буду шити довгу сукню. Вона виконуватиме динамічну пісню, треба щось коротке й летюче.

 

Зараз ви читаєте новину «Юлія Айсіна позичила в матері на салон краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути