четвер, 19 січня 2012 11:56

Співачка Наталя Валевська мріє про дітей

Співачка Наталя Валевська мріє про  дітей

"Дуже, дуже хочу дітей! У чоловіка Володимира є дві дівчинки-тінейджерки від попереднього шлюбу, ми чудово ладнаємо. Але хочеться своїх. Материнський інстинкт прокинувся в мені давно, ще коли із шкільною подругою Лесею вступили в училище вчитися на кравця. Вона пішла в декрет і  я приходила няньчити її Настю. Ми її по черзі гойдали. Тепер вона мені майже до плеча дістає. Аж не віриться" - розповіла Наталя.

При вигляді маленької дитини у неї з'являється бажання, щоб це маля було її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авраама Руссо і Наталю Валевську зніматимуть у ліжку

"Хочу цілувати ніжки, ручки, ніжну шкіру! У мене два племінники Артемчик і Вовчик, такі запашні! Я дивлюся вночі передачу "Від "а" до "я"", там розказують, як дитину можна виховувати без ременя.  Найближчим часом планую  народити. Як тільки почуєте, що я купила нову квартиру, бо  в нас маленька, знайте, що ходжу із животом!", - поділилася  співачка.

Вона також зізналася, що  дуже мало бачиться із родичами, друзями з рідного Хмельницького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валевська не може знайти час на операцію

"Раніше їздили туди часто. А тепер раз на півроку. Ми включали найвеселіші платівки і танцювали всі, навіть бабусі й дідусі. Востаннє ми збиралися  за одним столом на нашому вінчанні. Я розумію, що цього більше не буде, тому меланхолія розбирає аж до сліз. А ще так рідко спілкуюся із  своїм чоловіком наодинці  як чоловік з дружиною. Здебільшого ми спілкуємось як продюсер і співачка, весь час обговорюємо ділові моменти. Приходимо додому пізно і на сюсі-пусі часу нема", - підсумувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Наталя Валевська мріє про дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути