вівторок, 04 жовтня 2011 16:50

Макіяж Валевська робить без стилістів

 

На вечірки співачка Наталя Валевська збирається майже дві години. Макіяж робить без допомоги стилістів.

"На просту зачіску витрачаю півгодини, а на кучері — годину. Мейк роблю за 40-45 хвилин. Це нікуди не поспішаючи. Взагалі в мейку найважче — фарбувати очі. В усіх, хто робив мені це професійно я запитувала: "А що це таке? А як це, а як оце?". За кілька років навчилася робити й собі професійно. Тепер візажисти мені кажуть: "Наташ, навіщо ми тобі? Ти сама все можеш робити". У мене непросте око і над ним треба попрацювати", - розказала співачка.

Вдягається Валевська у вітчизняних дизайнерів, зокрема у Олени Голець.

"Із високих брендів маю сумочку від "Шанель". Це така маленька чорненька. Була сукня, але я відвезла її в архів. Просто одягала багато разів. А так вона поки в архіві полежить, а потім я її перероблю або перешию. Дорогі речі завжди купую зі знижками. Це рентабільніше. Все одно з одягом треба розтаватися або, як я, дарувати. Збираю його в мішок і віддаю знайомим. Речі дуже доглянуті. Взагалі дуже охайно ношу одяг і взуття. І це погано. Швидше б купувала новий", - зауважила співачка.

Наталя веде здоровий спосіб життя.

"Я майже не п'ю. А якщо п'ю, то тільки хороші напої, бо це важливо для здоров'я. Не палю, постійно ходжу на фітнес. Люблю сауну, басейн, ходжу на масажі, відвідую косметологів. На ніч завжди знімаю мейк. У 16 років цього не робила. Було ліньки. Взагалі до цього мають привчати батьки, а моя мама поїхала працювати за кордон і нікому було вчити. Тому я розслабляся. А зараз роблю всякі масочки з різними кислотами, йогуртами. Людмили Гурченко до кінця життя тримала себе у формі. Казала завжди: "Наше тіло — не гармошка. Не можна його зтягувати-розтягувати". Колись в мене була вага +15. Я була товста дівчина, така кров з молоком. І тепер, коли я перемогла саму себе, назад мені повертатися не хочеться. Хоч я і велика солодкоїжка. Але солодощі їм тільки за порадою лікаря, коли треба поповнити енергію", - зазначила Валевська.

Зараз ви читаєте новину «Макіяж Валевська робить без стилістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути