понеділок, 26 грудня 2011 16:48

Вагітна Ліза Боярська закурила на сцені

Вагітна Ліза Боярська закурила на сцені

Відома актриса Єлизавета Боярська, незважаючи на солідний строк вагітності, продовжує грати у театральних постановках. І за сценарієм їй доводиться палити.

Популярна актриса і дочка головного "мушкетера" Росії Михайла Боярського Єлизавета служить в Драматичному театрі Санкт-Петербурга. Дівчина зайнята у виставі, де за сценарієм доводиться закурювати сигарету. І вона, незважаючи на те, що це дуже шкідливо для майбутньої дитини, курить.

Мати актриси Лариса Луппіан повідомила, що напередодні дочка грала в останній раз - Ліза йде у декретну відпустку.

"Вона вчора грала останній раз - в квітні має народити. Зараз у неї 24 тижні, великий живіт, і вона грала, прикриваючись пальто", - заявила Луппіан.

Дійсно, Боярська вже не може робити уклін після вистави - вона лише злегка присідає. Наступного разу Ліза з'явиться на театральних підмостках тільки в травні наступного року.

Вже відомо, що у Михайла Боярського і його дружини Лариси Луппіан з'явиться онук. За деякою інформацією, його назвуть Сергієм - на честь діда. Сам Боярський заявив, що буквально з народження буде привчати онука вболівати за футбольний клуб "Зеніт". Актор майже не розлучається з шарфиком, на якому зображена емблема його улюбленої команди. Михайло Сергійович повідомив: "Відразу пов'яжу блакитний шарф на візочок".

Нагадаємо, чутки про вагітність Єлизавети Боярської почали ходити буквально з дня її заміжжя за актором Максимом Матвєєвим. Однак саме молоде подружжя ніяк не коментували цю інформацію. Михайло Боярський то підтверджував новину, то заперечував. У результаті в листопаді Ліза прийняла рішення і зізналася, що дійсно чекає на дитину, проте жодних подробиць актриса вирішила не повідомляти.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Ліза Боярська закурила на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути