пʼятниця, 07 жовтня 2011 19:20

Актриса Ліза Боярська вагітна першою дитиною

Актриса Ліза Боярська вагітна першою дитиною

25-річна російська актриса Ліза Боярська чекає на дитину.

"Незабаром ви самі в цьому переконаєтеся. Довго приховувати живіт неможливо", - наводить "Твой день" слова колеги Лізи по театру. Видання стверджує, що Боярська знаходиться на третьому місяці вагітності.

Однак сама молода артистка не бажає коментувати цю інформацію. Ліза - відомий мовчун, яка ніколи не обговорює з пресою подробиці особистого життя. Втім, її 29-річний чоловік-актор Максим Матвєєв підтримує дружину і теж мовчить.

Після весілля пара продовжує жити на два міста. Ліза Боярська живе і працює в Санкт-Петербурзі, а Максим Матвєєв - у Москві. Його прийняли в трупу МХТ імені Чехова.

Раніше Ліза Боярська розповіла про своє ставлення до дітей і материнства.

"Я знаю стільки доль, коли заради ролі робилися аборти, але цей варіант - до побачення. Всі почекає. Важливіше за дітей нічого не повинно бути. Але не хочеться нічого загадувати. Одне мені завжди було цікаво. Ми всі трохи егоїсти, а артисти тим більше. Складно уявити, як це в твоєму житті з'явиться ... людина маленька, про яку ти повинна будеш думати більше, ніж про себе. У мене, скажімо, з'явився Максим. Я розумію, що тепер я дбаю ще про одну людину. Мені потрібно знати, що він робив: чи поїв, як себе почуває - людина, про яку я дбаю. Але коли буде малюк, про якого треба піклуватися раз в сто більше, і все залежатиме від нього, я не зможу кудись піти, тому що у мене дитина, - мене це трохи лякає. Мама так і каже, що це зміниться, коли народиш".

Зараз ви читаєте новину «Актриса Ліза Боярська вагітна першою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути