середа, 17 листопада 2010 16:38

Валевська не може знайти час на операцію

Валевська не може знайти час на операцію

Переможниця "Шансу-3" та улюблениця Али Пугачової посадила свою партнерку по шоу "Народна зірка" Тетяну Фтемову на дієту.

"Тетяна бігає, займається на тринажерах. Вона вже скинула 5 кг. З її вагою, це не дуже помітно, але дуже важко. Зараз я важу 55 кг, колись було на 15 кг більше. Казали про мене, що я кров з молоком. Але мені те тіло не подобалось. Довго сиділа на дієті. Зараз взагалі не їм смаженої їжі", - розказала співачка.

Також Наталія розповіла, що після ДТП 2007-го року, коли вони з чоловіком Володимиром Пригладем перевернулись на джипі, має проблеми зі здоров'ям.

"Мені три роки знадобилось, щоб відійти від тієї аварії. Зараз вже сама за кермо сідаю. Після ДТП мала проблеми з судинами головного мозку, кров погано циркулювала. Півроку ходила постійно стомлена і відчувала себе 70-річною бабусею. Коли перевертались в машині, ноги гупались об двері й меніск пошкодився в колінах. Зараз треба робити операцію, а не можу, бо маю працювати. Іншого бізнесу в нас немає, а це півроку берегтись треба. Думала, після Нового року в лікарню лягти, так на лижі хочеться", - розповіла Валевська.

Нагадаємо, співачка потрапила в аварію, коли з чоловіком їхала до Хмельницького. У Житомирській області, на трасі в місті Любар, їхнє авто підрізала вантажівка. Чорний джип Валевської перекинувся чотири рази. За кермом був чоловік співачки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Валевська не може знайти час на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути