понеділок, 31 травня 2010 15:35

Дехто з конкурсантів навіть не готувався до Євробачення - Валевська

Дехто з конкурсантів навіть не готувався до Євробачення - Валевська

Співачка Наталя Валевська не чекала, що Альоша потрапить у десятку фіналістів Євробачення-2010. Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

"Альоша показала шикарний голос. Ви бачили, як її слухали? Не очікувала, що вона потрапить у десятку та ще й обжене російського конкурсанта. Десяте місце – це теж перемога. Погано, що в України є традиція сварити усіх: і за перше місце, і за 14. Українцям важко вгодити", - відзначила вона.

Співачка помітила, що певні конкурсанти не готувалися до своїх виступів.

"На Євробачення кожен робить свою ставку. Видно було, що дехто з конкурсантів навіть не готувався, бо розраховував на політичне місце. Було кілька бажаючих виїхати на таланті, але, як ви бачите, багато талановитих у кінці таблиці".

Наталя Валевська теж хотіла поїхати на Євробачення від України, але не пройшла національний відбір.

"Головним критерієм відбору переможців на Євробаченні є музична політика. Останні 5 років Євробачення осіло у Східній Європі. Німеччина – одна з засновниць Євробачення. Вперше і востаннє вона вигравала Євробачення у 1982-му. Ця перемога була спрогнозована. Західна Європа захотіла повернути собі Євробачення", - підсумувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Дехто з конкурсантів навіть не готувався до Євробачення - Валевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути