неділя, 30 травня 2010 14:54

Фанат зірвав виступ іспанського учасника "Євробачення"

Фанат зірвав виступ іспанського учасника "Євробачення"

Під час виступу у фіналі "Євробачення" 29-річного іспанця Даніеля Дігеса, на сцену вибіг його шанувальник. Він підспівував та підтанцьовував співаку. Виступ був зірваний. Фана забрали зі сцени, а Дігесу дозволили виступити ще раз.

"Фанат зміг пройти охорону і вийти на сцену під час виступу співака, - кажуть організатори конкурсу. - Його не одразу забрали. Бо не хотіли заважати виступу. Але щойно він підійшов до краю сцени, ми скористалися моментом і забрали витівника. Вчинок шанувальника – це не політична акція. Він просто захотів висловити таким чином своє захоплення".

Дігеса це засмутило, але він поставилася до ситуації з розумінням. Учасник конкурсу сказав, що таке з ним трапляється не вперше.

У номері Даніеля Дігеса танцювали солдатики, балерина, блазень. Він зайняв 15 місце у конкурсі. Іспанець у своїй країні грає в театрі та співає у мюзиклах.

Туреччину на конкурсі представляв рок-гурт "Манга", який зайняв друге місце. Музиканти зіграли пісню, що поєднує альтернативний рок, хіп-хоп та народні турецькі мелодії. З ними на сцену вийшла танцівниця у металевому костюмі робота вагою 80 кг.

Минулорічний переможець конкурсу норвежець білоруського походження Олександр Рибак відкрив фінал з поламаною рукою. Він розізлився через поганий звук, організацію та поведінку журналістів і вдарив правою рукою по стіні.

Представника Росії Петра Наліча звинуватили у подвійному плагіаті: мовляв, його авторська композиція водночас нагадує саундтрек до серіалу "Елен і хлопці" та хіт гурту Scorpions "You and I".

Фінальне шоу "Євробачення" подивилося 125 мільйонів глядачів.

Нагадаємо, що українська виконавиця Alyosha, яка виступала під номер сімнадцять та виконувала пісню "Sweet people" зайняла 10-те місце. Перемогла 19-річна німкеня Лена Мейєр-Ландрут. Саме їй букмекери пророкували перемогу у конкурсі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Фанат зірвав виступ іспанського учасника "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі