субота, 29 травня 2010 18:44

Лазарович радий, що не поїхав на "Євробачення"

Лазарович радий, що не поїхав на "Євробачення"

Співак Василь Лазарович, який мав представляти Україну на пісенному Євробаченні в Осло, радий, що не поїхав на конкурс. Про це він по телефону розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"Я радий, що не поїхав на Євробачення в Осло, - каже Василь. - З усіх перипетій, пов'язаних з конкурсом, я виніс для себе урок. Я зрозумів, що моя музика все-таки елітарна і дорога, і мені не варто загравати з різними музичними тенденціями".

Нагадаємо, що торік у січні художня рада Національної телерадіокомпанії закритим голосуванням обрала Лазаровича на пісенний конкурс Євробачення. Рішення обурило багатьох артистів. У березні президент Віктор Янукович звільнив з посади президента НТКУ Василя Ілащука, на його місця призначив Єгора Бенкендорфа. 20 березня нове керівництво НТКУ провело національний відбір. У ньому перемогла Альоша.

"За час підготовки до конкурсу ми налагодили зв'язки з європейським ринком, з кількома відомими композиторами уклали контракти. До того ж, я отримав колосальну рекламу. Мене показували по ТБ і у всіх новинах подавали нарівні з президентом. Що ще потрібне? Кожен співак про таке може лише мріяти. Мінус в тому, що мені не дали представити Україну".

Лазарович упевнений, що з піснею "I love you", яку він написав для участі у пісенному конкурсі, він посів би на Євробаченні перше місце.

"Я вийшов на сцену, узяв мікрофон і "порвав" би всіх. Я знаю, як це робити, у мене великий досвід. Ще один мінус - витрачені на підготовку до конкурсу 120 тисяч доларів, які мені доки ніхто не повернув. Але я рад, що не вліз в ще більші борги".

Каже, що уважно стежив за виступом учасників другого півфіналу, у якому співала українська виконавиця Альоша.

"Звісно, я вболівав за Україну, але мені не подобається пісня, з якою Альоша поїхала на Євробачення. Не хочу, аби наша країна у світі асоціювалася тільки з Чорнобилем і Чорнобильською аварією. Не треба такого негативу".

Зараз ви читаєте новину «Лазарович радий, що не поїхав на "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути