четвер, 25 березня 2010 16:42

Лазарович лякає НТКУ пустими погрозами

Лазарович лякає НТКУ пустими погрозами

Співак Василь Лазарович не подав до суду на НТКУ.

Про це у телефонній розмові з кореспондентом Gazeta.ua розповів заступник директора Національної телерадіокомпанії України Валід Арфуш.

"Ніяких позовів до суду на адресу телекомпанії від Лазаровича не приходило, - стверджує Арфуш. - Я думаю, він досі не подав до суду. Його погрози подати до суду – це пусті балачки".

Лазарович мав представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2010". Але зі зміною керівництва НТКУ, був проведений національний відбір. У фіналі відбору перемогла співачка Alyosha. Під час прес-конференції після нацвідбору Лазарович погрожував подати до суду на НТКУ.

"Не можу зрозуміти позицію Василя Лазаровича, - заявив колишній генеральний продюсер "Першого каналу" Ігор Гончаренко. - Немає різниці, у який спосіб він був обраний для участі у "Євробаченні". Факт залишається фактом – Лазарович мав їхати на конкурс. Він вклав гроші у пісню, у зйомки кліпу, у промо-тур. А його просто "списали". При чому без будь-яких законних підстав".

"Якби я був на місці Лазаровича, я б ні за що не принижувався і не брав би участі у псевдочесному новому національному відборі. Лазарович сам втратив свій шанс поїхати в Осло. Треба було відстоювати свою позицію від початку до кінця. Єдине, чого він може добитися зараз – повернути свої гроші", - зазначив Гончаренко.

За словами екс-генпродюсера НТКУ, Лазаровичу треба було ще перед національним відбором звернутися до суду.

"Я взагалі здивувався, коли почув, що перемогла Alyosha. Думав, перемогу отримає дует "Стеріо" або Олексій Матіас. За ними стояла генпродюсер "Нового каналу" Лисенко. Сам "Новий канал" не мав права втручатися у процес "Євробачення". Це справа самого НТКУ", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Лазарович лякає НТКУ пустими погрозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути