вівторок, 23 березня 2010 15:55

Лазарович розповів, як йому погрожували

Лазарович розповів, як йому погрожували

Співак Василь Лазарович судитиметься з НТКУ. Він вимагатиме у керівництва телекомпанії надати завірені нотаріусом протоколи глядацького СМС-голосування, щоб визнати Національний відбір на конкурс "Євробачення" нелегітимним.

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

"Нова влада вирішила провести Національний відбір, щоб показати, що у країні процвітає демократія. Але вони всіх нас обдурили, бо не показали протоколів голосування. За їхніми результатами я посів 7 сходинку, а цього бути не може", - розповів він.

Лазарович вважає, що після того, як його оголосили представником України на Єворобаченні, він став популярним співаком.

"Впевнений, що у глядацькому голосуванні за мене проголосувало більше людей. На Нацвідборі допустили грубі помилки. На конкурс "Євробачення" не можна їхати з піснею, яка вже була у ротації. Але половина учасників національного відбору співали пісні, які виконувалися раніше. Журі мало не допустити їх до участі", - обурився співак.

За його словами, "Євробачення" – це конкурс пісні. Якщо глядачі вибрали пісню "To be free", самостійно замінити її співачка не може. Треба проводити Національний відбір пісні для Alyosha.

"Хочу, щоб суд визнав некомпетентність Нацвідбору і залишив мене представником України на конкурсі "Євробачення", - наголосив Лазарович.

У грудні художня рада Національної телекомпанії шляхом внутрішнього голосування обрали Лазаровича представником України на пісенному конкурсі "Євробачення". Співак підписав із НТКУ договір. За ним він обіцяв виступити на "Євробаченні", НТКУ мала йому у цьому всіляко сприяти.

"Цей договір я не збираюся розривати. У ньому зазначено: "Якщо НТКУ не дотримається своїх обов"язків – нестиме матеріальну відповідальність", - зазначив Лазарович.

Він повідомив, що місяць тому записав пісню "I love you" разом з німецьким композитором Брендоном Стоуном та Берлінським оркестром і відзняв кліп на цю композицію.

"На це витратив майже $100 тисяч. Якщо не поїду на Євробачення, вимагатиму телекомпанію відшкодувати хоча б частину цієї суми. Кілька днів тому представники НТКУ пропонували мені підписати угоду про розірвання договору. За нею я відмовляюся від претензій до НТКУ. Я її не підписав, хоч мені і погрожували", - додав співак.

Національний відбір відбувся 20 березня. У ньому перемогла співачка Alyosha з піснею "To be free". На зустрічі глав делегацій країн-учасниць Євробачення цю пісню назвали плагіатом, а на Україну наклали штрафні санкції. До п"ятниці Alyosha має вибрати нову пісню, з якою виступатиме на "Євробаченні".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лазарович розповів, як йому погрожували ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути