понеділок, 22 березня 2010 14:21

Проти Василя Лазаровича оголошено війну

Проти Василя Лазаровича оголошено війну

Співаку Василю Лазаровичу, якого ще три місяці тому обрали претендентом від України на "Євробачення 2010", потрібно подавати до суду.

Таку думку кореспонденту Gazeta.ua висловив перший віце-президент НТКУ Роман Недзельський.

"У Василя на руках були підписані усі договори. Він інвестував у "Євробачення" власні кошти, подав до НТКУ усі матеріали, які треба було відіслати на конкурс, але канал не передав його документи, а влаштував нацвідбір", - зазначив він.

На думку Недзельського, хтось оголосив війну проти Лазаровича.

"За нього глядачі віддали 27,5 % голосів на національному відборі. Він лідирував з Олексієм Матіасом. У Alyosha (справжнє ім"я Олена Кучер) було тільки 8 % голосів. Виходить, ніхто не враховував думку телеглядачів. А хто поверне людям гроші за смски, які вони відправляли", - підкреслив перший віце-президент НТКУ.

Співачку Alyosha, яка перемогла на національному відборі, Недзельський вперше побачив на

"Чорноморських іграх" кілька років тому.

" Alyosha гарна дівчина. Але це не конкурс краси, а конкурс пісні", - зауважив він.

Піар-директор Василя Лазаровича Ольга Яринич спочатку відмовлялась коментувати ситуацію, яка склалася довкола "Євробачення".

"Василю досі не оголосили результатів смс-голосування. Не розумію, чому їх приховують. Ми знаємо, що Василь знаходиться на першому місці за глядацьким смс-голосуванням. Він на першому місці знаходиться і на офіційних сайтах "Євробачення". Завтра зберемо прес-конференцію і розставимо вся крапки над "і". Нам радять судитися, але остаточне рішення приймемо завтра", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Проти Василя Лазаровича оголошено війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути