Ексклюзиви
вівторок, 30 березня 2010 18:49

Альоша хоче заспівати з Лазаровичем

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Співачка Альоша пропонує Василеві Лазаровичу заспівати дуетом романтичну пісню і зняти кліп
Співачка Альоша пропонує Василеві Лазаровичу заспівати дуетом романтичну пісню і зняти кліп

Запорізька співачка 23-річна Альоша (справжнє ім"я Олена Кучер. — "ГПУ") хоче заспівати дуетом із Василем Лазаровичем. Пропонує зробити це після Євробачення.

У січні художня рада Національної телерадіокомпанії закритим голосуванням обрала Лазаровича на пісенний конкурс Євробачення. Рішення обурило багатьох артистів. У березні президент Віктор Янукович звільнив із посади президента НТКУ Василя Ілащука, на його місця призначив Єгора Бенкендорфа. 20 березня нове керівництво НТКУ провело національний відбір. У ньому перемогла Альоша.

— Василь мені подобається, — каже вона. — Він витратив купу грошей на запис пісні та зйомки кліпу. Якби я опинилася на його місці, теж була б шокована. Я хотіла б записати з ним дуетну пісню і зняти спільний кліп. Хочу йому це запропонувати, але боюся, що він неправильно відреагує.

На Євробаченні Альоша виконуватиме пісню "Світ піпл" — "Солодкі люди". Шукає гроші на зйомки кліпу. Їй обіцяє допомогти Нацтелерадіокомпанія та мер Запоріжжя Євген Карташов.

Хочу йому це запропонувати, але боюся

Василь Лазарович відмовився коментувати заяву Альоші. Він подав до суду на НТКУ. Вимагає в керівництва компанії показати завірені нотаріусом протоколи голосування або визнати національний відбір нелегітимним. Наприкінці тижня суд має винести рішення.

Зараз ви читаєте новину «Альоша хоче заспівати з Лазаровичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути