пʼятниця, 28 травня 2010 03:31

Сафура стала фавориткою на Євробаченні

Автор: фото з сайта www.open.az
  У європейських букмекерських конторах глядачі Євробачення роблять ставки на перемогу азербайджанської співачки Сафури (на фото). Про українську учасницю Альошу кажуть, що їй не вдасться потрапити до фіналу конкурсу
У європейських букмекерських конторах глядачі Євробачення роблять ставки на перемогу азербайджанської співачки Сафури (на фото). Про українську учасницю Альошу кажуть, що їй не вдасться потрапити до фіналу конкурсу

У норвезькій столиці Осло визначили першу десятку півфіналістів пісенного конкурсу Євробачення. Фінал відбудеться в ніч проти неділі на сцені критого стадіону "Теленор Арена". На нього за 20 хв. продали 18 тис. квитків.

— Я вболіватиму за Лєну Мейєр-Ландрут із Німеччини, — розповідає переможець минулорічного Євробачення 24-річний Олександр Рибак. — Подобаються пісні представниць Азербайджану та Грузії. Але все одно найкраща пісня у Лєни. І голос у неї гарний.

Букмекери кажуть, що німкеня є однією із фавориток. Вона друга після азербайджанської співачки 17-річної Сафури.

— На репетиції ми вдосконалили сукню, вмонтували в неї підсвічування. Після цього вона стала незручною, — розказує Сафура. — Щоб не впасти, я пішла до магазину і купила туфлі на низьких підборах. Раніше на сцену спускалася сама, а тепер руку мені подаватиме танцюрист Діма. Це навіть ефектно.

До початку конкурсу третє місце віддавали представникові Ізраїлю. Його змінила Єва Рівас із Вірменії.

Щоб не впасти, я купила туфлі на низьких підборах

В Осло запровадили нові правила голосування. У попередні роки відправляти СМС можна було лише протягом 15 хв. після завершення виступів. Тепер голосування стартує із початком фіналу. Організатори кажуть, за цей час з одного телефону можна буде відправити не більше 20 СМС-повідомлень.

Представниця України 24-річна Альоша напередодні свого виступу на вечірці показала мультфільм. Його персонажами зробила політиків Барака Обаму, Ніколя Саркозі, Сільвіо Берлусконі, Гілларі Клінтон, Володимира Путіна.

— Цей мультфільм — моє звернення до світових політичних лідерів, — каже вона. — Нехай вони нарешті реалізують свої передвиборні обіцянки й почнуть діяти відповідальніше перед майбутніми поколіннями.

Зараз ви читаєте новину «Сафура стала фавориткою на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути