четвер, 11 лютого 2010 18:15

Валевська смаженого не їсть уже півроку
6

 Киянин Андрій годує свою дівчину співачку Катерину Бужинську випічкою зі свіжою полуницею. У вівторок у столичному ресторані ”Панорама” гостей безплатно пригощали млинцями за рецептами відомих людей
Фото: фото: Тарас ПОДОЛЯН
Співачка Наталя Валевська пече млинці на балконі столичного ресторану ”Панорама”. Каже, що смаженого не їла півроку — відтоді, як купила пароварку
У солістки групи ”Пара нормальних” млинці пригорали і прилипали до сковорідки. Вона їх смажила вперше
Скульптор Олег Пінчук любить страви з борошна. Каже, що в житті не вміє двох речей: смажити млинці й складати у шафі светри
Продюсерові Іллі Ноябрьову найбільше подобаються  млинці з ікрою і сьомгою

9 лютого в столичному ресторані "Панорама" пригощали млинцями, приготовленими за рецептами відомих людей.

— Головне, щоб блін був гарячим. Половину змащую маслом і посипаю цукром. Решту  поливаю згущонкою з подрібненими грецькими горіхами, — розказує співачка Катерина Бужинська, 30 років. — Я готую лише за маминими рецептами. Замішую тісто на кип"яченому молоці, тоді воно виходить однорідним. Якщо боїтеся поправитися, рекомендую замішувати на низькокалорійному кефірі. Беру два стакани кефіру, вбиваю три яйця. Кидаю стакан муки, пів чайної ложки цукру. Соду гашу оцтом.

Сідає за крайній столик зі своїм хлопцем 24-річним Андрієм. Він годує її млинцем зі свіжою полуницею. Ріже дрібними шматками, на виделці кладе Катерині до рота.

— Я много работаю, поэтому люблю хорошо пожрать, — каже травесті-діва Монро (32-річний киянин Олександр). Бере зі столу бокал білого вина. — Ой, у горлі пересохло. Люблю млинці тоненькі й добре запечені. Прошу, щоб начинки клали побільше. Раніше часто готував блінчики зі згущонкою.

25-річна гімнастка Анна Безсонова сідає в єдине вільне крісло. Біля неї на бильці вмощується танцівник Олександр Лещенко, 20 років. Обіймає її.

— Ми не зустрічаємося, — відсувається Анна. — У Саші є дівчина. Я теж познайомилася з хорошим хлопцем. Це мій перший справжній роман. До того більше про спорт думала.

На балконі млинці на мангалі смажить співачка Наталя Валевська, 28 років.

— Смаженого не їм уже півроку. Купили пароварку. Тепер усе тільки на пару. У дитинстві об"їдалася маминими млинцями з абрикосовим варенням. А тепер намагаюся тримати себе в руках. Трохи поїм солодкого, і одразу з"являються зайві кілограми. Чоловікові теж їсти не дозволяю, бо й він схильний до повноти.

Солістка групи "Пара нормальних" 22-річна Анна Добриднєва не змащує сковорідку олією. Млинець прилипає, починає підгоряти.

— Я десь читала, що колись дівчата так гадали. У кого млинець підгорає, той вийде заміж за брюнета. Нехай уже підгорить добре, — кладе сковорідку на гриль.


Вагітну Яну Клочкову тягне на гостре

Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова, 27 років, сидить за віддаленим столиком із двома подругами. З"їдає два млинці. Вона на п"ятому місяці вагітності.

— По Яні майже не видно, що вагітна, — каже одна з її подружок. — Живіт помітно, коли вона повертається боком. Яна не п"є ні вина, ні кави. У її присутності ми стараємося не курити. Подарували їй книжку для молодої мами. Кілька таких у неї вже є.

За півгодини Яна Клочкова йде до виходу.

— Почала набирати вагу, бо багато їм, — говорить, поправляючи чорну тісну сукню. — Не можу втриматися, коли перед очима стоїть щось їстівне. Люблю салати з корейської моркви. Вони гострі, а мене останнім часом тягне на гостре.

Яна чекає на сина від грузина 25-річного Левана Ростошвілі. Із коханим бачиться зрідка.

— Навіть на День Валентина не будемо разом. Я не люблю це свято. Леван зараз в іншій країні. Привітати його не зможу, напишу есемес. Може, посиджу з друзями в компанії.

Зараз ви читаєте новину «Валевська смаженого не їсть уже півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути