вівторок, 18 травня 2010 09:40

Наталя Валевська двічі вдягала весільну сукню

Автор: фото з сімейного архіву Наталі Валевської
  Співачку Наталю Валевську тримає на руках її чоловік і продюсер Володимир Пригладь у центральному РАЦСі міста Хмельницький. Вони одружилися 2003-го. Повінчалися через три роки
Співачку Наталю Валевську тримає на руках її чоловік і продюсер Володимир Пригладь у центральному РАЦСі міста Хмельницький. Вони одружилися 2003-го. Повінчалися через три роки

 Співачка 28-річна Наталя Валевська прийшла на вечірку "Сільський гламур" до столичного ресторану "Дубки". Минулого четверга там презентували колекцію весільних суконь.

— Мені пощастило два рази бути нареченою, — каже вона.

Наталя в довгому білому платті в чорний горошок. У розпущене волосся вплела штучні квіти.

— І весільну сукню вдягала двічі. Брала плаття напрокат. Купувати не хотіла, щоби потім не пилилися у шафі чи на горищі. На розпис узяла сукню в подружки. Вона була пишна, білосніжна, обшита камінням. Про таку мріяла, коли була маленька і гралася ляльками. У такому платті було не зовсім зручно. Коли сідала, кольца під ним піднімалися над столом. Але я почувалася щасливою, бо була, як королева.

На вінчання до церкви співачка вдягла довгу сукню, що облягала фігуру.

— Повінчалася ми через три роки після весілля. З чоловіком Володимиром вирішили, що ці три роки випробують нашу сім"ю на міцність. Одного дня Володя прийшов з роботи і запропонував повінчатися. Погодилася взяти шлюб перед Богом, бо дуже набожна людина. Знаю основні молитви, двічі на рік сповідаюся, а перед виходом на сцену тричі хрещуся.

Чоловік співачки Володимир Пригладь, 32 роки, тримає її за руку. Коли Наталя відверто говорить про їхні стосунки і сім"ю, кривиться.

— Із Володею ми зустрічалися довго, хоча він не був моїм першим хлопцем. Почала зустрічатися з хлопцями у 13 років. Ми просто ходили за ручку, говорили одне одному гарні слова. Навіть не цілувалися. Про секс і мови не могло бути. Поцілуватися вперше довелося з примусу. Це було раптово і жахливо. Мені навіть не хочеться згадувати той перший поцілунок. Я тоді була дружкою на весіллі в Західній Україні. Зовсім не знала, що там дружка зі сватом має цілуватися. Старшому свату було 17. Гості почали вимагати поцілунку, він підійшов, обняв і припав до губ.

Двічі на рік сповідаюся, а перед виходом на сцену тричі хрещуся

Офіціант пропонує подружжю два фужери рожевого шампанського. Обоє відмовляються. Валевська згадує, як у 19 років працювала ведучою на весіллях.

— Вела їх п"ять років. Це був один із найважчих і найприємніших періодів у моєму житті. 12 годин стояла на ногах. Як би погано не було, завжди всміхалася і вдавала, що мені добре. Тоді весілля були інакші, ніж зараз. Це тепер надувають повітряні кульки, печуть торти замість короваїв, виставляють не самогонку, а найкращу горілку. Народ став примхливим, має гроші — може собі позволити. На нашому весіллі все було скромно. Запросили півсотні гостей.

Наталя переїхала до Києва після перемоги в телевізійному проекті "Шанс-3". Відтоді чоловік Володимир став її продюсером. Живуть в однокімнатці в районі Солом"янка.

— Коли шукали собі квартиру, написали в оголошенні: "Хочемо світлий дім з південного боку, і щоб у нього відразу можна було в"їхати без ремонту". Так все і вийшло. Вселилися о четвертій ранку. Нічого не міняли в інтер"єрі, бо це тимчасовий притулок. Із чоловіком мріємо про двійнят і великий будинок.

Співачка не має хатньої робітниці.

— Це неправда, що всі зірки білоручки. Я з дитинства сама перу і готую. Під музику пилосошю і мию підлогу.

Запитую, чи часто свариться з Володимиром через роботу.

— Раніше дуже любила співати вдома. Володю це дратувало. Він казав: "Не вий до мене". Я ображалася. Одного разу моя тітка зробила йому зауваження. Після того цієї фрази від нього не чую.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Валевська двічі вдягала весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути