четвер, 01 вересня 2011 09:06

Юрія Горбунова племінники вчать користуватися мобільним

Юрія Горбунова племінники вчать користуватися мобільним

"Зараз діти народжуються зі знаннями про техніку. Їх ніхто цьому не вчить, а вони все знають. У мене племінники знаходять за п'ять хвилин в телефоні те, що я по півроку шукав і не міг знайти", - розповідає кореспонденту Gazeta.ua телеведучий Юрій Горбунов на вечірці у форматі ток-шоу, яке мережа магазинів "COMFY" присвятила 1 Вересню.

"У мене племінники ходять у 2 клас. І я вирішив їм у подарунок купити мобільні телефони. Думаю куплю щось найпростіше, з мінімумом функцій, щоб їм зрозуміло було. Навіть якщо загублять, то не страшно. Купив, привіз. Племінник взяв телефон, подивився на нього і питає: "Що, нічого більше там не продавалося у вас?". Я поцікавився, що не так, а він мені каже, що ця модель стара. Вони за 2 дні повністю освоїли мій Android-телефон: І відео знімали, і фото робили, всі налаштування поміняли. Розбираються у ньому тепер краще за мене".

Свою 3-річну доньку на ток-шоу привела телеведуча Лідія Таран.

"Для нас техніка - це не розвага, а невід'ємна частина розвитку та навчання, - каже Лідія. - За допомогою комп'ютера я вчила свою дочку буквах. Відкривала Ворд, встановлювала великий шрифт - і вперед. Потім вона сама намагалася щось друкувати. Коли вперше надрукувала слово "Мама", у мене сльози капали на клавіатуру".

Зараз ви читаєте новину «Юрія Горбунова племінники вчать користуватися мобільним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути