Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2022 17:53

Продюсерка Мозгова показала схудлу фігуру і порадила полюбити себе
5

Продюсерка 48-річна Олена Мозгова опублікувала фото і показала прихильникам схудлу фігуру та новий стиль.

Жінка 9 лютого відсвяткувала свій день народження. Мозгова написала слова подяки і опублікувала в Facebook кадр, на якому вона зображена у у стриманій чорній сукні, білій сорочці і чоботах. Для повного образу одягла аксесуари: окуряри і намисто.

"Дякую всім за привітання. Уперше в житті у мене був такий день народження, як сьогодні. Ранок я провела у храмі, потім подаруночки і привітання від родини. І після цього цілий день у СПА-салоні. І, на завершення, шматок дієтичного, але дуже смачного торту з горнятком чаю", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримували в дарунок сервіз й освідчувалися в кінотеатрі - як зірки незвично святкували День закоханих

Олена Мозгова показала як схудла
Фото: facebook.com/olenamozgova1
Олена Мозгова показала як схудла
Олена Мозгова показала як схудла
Олена Мозгова показала як схудла
Олена Мозгова показала як схудла

Мозгова додала, що потрібно спочатку полюбити себе.

"Полюбіть себе, полюбіть себе щасливою і повірте, від цього користі оточуючим вас людям і світу буде набагато більше, ніж у випадку, коли ви віддаєте всю себе без залишку комусь чи чомусь, забуваючи про себе", – написала продюсерка.

11 років тому не стало співака і композитора Миколи Мозгового. У роковини його смерті донька Олена Мозгова поділилася спогадами про батька. "Тоді була така сама спека, як і сьогодні. Весь липень 2010-го я жила в будинку батьків, такого не було давно, я навіть не поясню зараз, з чим було пов'язане те рішення. Можливо, моя підсвідомість знала, що це останні дні та останнє літо разом… Ми говорили, говорили, говорили, розказували одне одному так багато, ніби не розмовляли все життя… Я ніколи б собі не пробачила, якби не провела той спекотний липень поруч з ним".

Зараз ви читаєте новину «Продюсерка Мозгова показала схудлу фігуру і порадила полюбити себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути