Ексклюзиви
четвер, 15 серпня 2024 11:51

Вийшли нові серії довгоочікуваного сезону "Емілі в Парижі"

Вийшли нові серії довгоочікуваного сезону "Емілі в Парижі"
15 серпня відбулася прем'єра першої частини четвертого сезону "Емілі в Парижі". Фото: Netflix

15 серпня вийшла перша частина четвертого сезону серіалу "Емілі в Парижі". Головна героїня там подорожуватиме Європою, зокрема Італією.

Раніше Netflix опублікував перші кадри знімального процесу, де можна було бачити уже відомих усім персонажів і нових героїв, передає Gazeta.ua.

"Зйомки нового сезону розпочалися наприкінці січня. Фільмування протягом тривалого часу відкладали через страйк американських сценаристів. Однак, це не завадило прихильникам серіалу дочекатися прем'єри", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джеймс Кемерон розкрив перші подробиці нової частини "Аватара"

Сюжет зосередиться на любовному трикутнику головної героїні. Емілі відчуватиме сильну прив'язаність одразу до двох чоловіків. Сільві зазнаватиме тиску на роботі через кадрові зміни та зіткнеться з важким вибором, щоб зберегти свій шлюб. Мінді зі своїм гуртом доведеться подолати фінансові труднощі, оскільки у неї майже не залишилося грошей на підготовку до Євробачення.

Серіал поділений на дві частини, у кожній із яких буде по п'ять епізодів. Перша вже вийшла на стримінговій платформі Netflix. На вихід другої фанатам доведеться чекати до 12 вересня.

Міністр культури й інформаційної політики Олександр Ткаченко направив претензію компанії Netflix щодо образу українки в серіалі "Емілі в Парижі". Карикатурний образ українки він назвав неприйнятним і образливим.

У новому сезоні серіалу з'явилася киянка на ім'я Петра, яка краде речі з магазину, боїться депортації в Україну та загалом виглядає незграбно.

Роль Петри виконала акторка Дар'я Панченко, яка родом із Києва. Навчалася в Українській академії балету. У 19 років переїхала до Парижа. Там здобула ступінь магістра за спеціальністю "Режисура кіно". Панченко знялася в таких стрічках, як "Еквілібр", "Благі наміри" й Mortem.

Зараз ви читаєте новину «Вийшли нові серії довгоочікуваного сезону "Емілі в Парижі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі