пʼятниця, 12 липня 2024 17:52

Marvel представила перший тизер майбутнього супергеройського бойовика "Капітан Америка"

Marvel представила перший тизер майбутнього супергеройського бойовика "Капітан Америка"
Marvel представила перший тизер майбутнього супергеройського бойовика "Капітан Америка: Чудесний новий світ". Фото: скріншот

Кінокомпанія Marvel Studios представила перший тизер майбутнього супергеройського бойовика "Капітан Америка: Чудесний новий світ" (Captain America: Brave New World), у якому вперше роль головного супергероя Америки в кіновсесвіті "Марвел" зіграє не Кріс Еванс.

У новому фільмі Евансу, який виконував роль Стіва Роджерса/Капітана Америка з 2011 до 2019 року, на зміну прийде герой Ентоні Макі, який з 2014 року, починаючи з фільму "Перший месник: Зимовий солдат", грав іншого супергероя з кіновсесвіту Marvel - Сема Вілсона/Сокола. Про це пише УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали трейлер другої частини "Гладіатора"

Щит Капітана Америки остаточно перейшов до Вілсона/Сокола у фіналі серіалу "Сокіл і Зимовий солдат", що виходив на Disney+ навесні 2021 року.

Водночас новим Соколом став інший персонаж, уперше представлений у цьому серіалі - пілот Хоакін Торрес, роль якого виконує Денні Рамірес ("Топ Ган: Меверік").

В український прокат фільм вийде 13 лютого 2025 року.

Супергеройський трилер "Мадам Павутина" оголосили найгіршим фільмом першого півріччя 2024 року на Metacritic.

Він отримав оцінку 26 зі 100, повідомляє ITC.

На Rotten Tomatoes "Мадам Павутина" має рейтинг 11%.

Зараз ви читаєте новину «Marvel представила перший тизер майбутнього супергеройського бойовика "Капітан Америка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі