Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2022 14:03

Отримували в дарунок сервіз й освідчувалися в кінотеатрі - як зірки незвично святкували День закоханих
6

14 лютого закохані відзначатимуть романтичне свято - День святого Валентина. І хоч більшість упевнена, що кохання треба показувати не лише один раз на рік, цього дня є привід влаштувати романтику для партнерів.

У матеріалі Gazeta.ua дізнаєтеся, як цікаво та оригінально святкували День закоханих зірки і які подарунки отримували.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Як цікаво та незвично святкували День святого Валентина знаменитості
Як цікаво та незвично святкували День святого Валентина знаменитості

Виконавиця Анастасія Приходько зізнавалася, що з початком пандемії романтичні традиції в її шлюбі з чоловіком Олександром змінилися. Цьогоріч пара святкувати до ресторану не піде через епідеміологічну ситуацію.

"Тому обов'язково купимо коньяк, накриємо стіл і будемо вдома у тісному колі", - сказала Приходько за лаштунками шоу "Ігри талантів".

Вона пригадала, що найкращий подарунок отримувала від коханого. Одного року він орендував заміський комплекс, де пара провела вихідні.

Телеведуча Ольга Фреймут, яка регулярно ділиться порадами з етикету, зізналася, що декілька років тому отримала омріяний фарфоровий сервіз. Його подарував чоловік-продюсер Володимир Локотко.

"Чоловік купив до свята, хоча сам дивується моїй величезній колекції чашок, яка вже в трьох сервантах не може вміститися", – розповіла вона в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не жили разом рік і ходили на сімейну терапію: хто із зірок переживав кризи шлюбу

У родині американської світської левиці та бізнесвумен Кім Кардаш'ян День святого Валентина відзначають з особливим розмахом. Ще до розлучення з репером Каньє Вестом вона хизувалася купою подарунків. Серед них були святкові тістечка, цукерки та плюшевий ведмідь.

Виконавиця Анастасія Приходько зізнавалася, що з початком пандемії романтичні традиції в її шлюбі з чоловіком Олександром змінилися
Фото: instagram.com/prykhodko_official
Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що декілька років тому отримала омріяний фарфоровий сервіз
У родині американської світської левиці та бізнесвумен Кім Кардаш'ян День святого Валентина відзначають з особливим розмахом
Акторка Анна Саліванчук розповідала, що найромантичніший подарунок отримувала від чоловіка Олександра Божкова
Блогер і продюсер Євген Таллер поділився, що в шкільні роки завжди був активним і товариським. Тому його парта завжди ломилася від подарунків на День закоханих

Акторка Анна Саліванчук зізнавалася в одному з інтерв'ю, що найромантичніший подарунок отримувала від чоловіка Олександра Божкова. Шість років тому, коли пара була ще неодружена, він запросив кохану в кіно. Але та відмовилася. Потім знову покликав. І хоч Саліванчук не любить пізні сеанси, цього разу погодилася.

"Ми прийшли в кінотеатр, на годиннику було 23:00, і білетер зустріла нас зі словами: "Це знову ви". Я була трохи здивована, але не надала особливого значення її фразі. Потім нам принесли до зали шампанське, фрукти і під час реклами ми почали цілуватися. У цей момент я чую голос Сашка, піднімаю очі на екран і бачу, що він зняв цілий зворушливий фільм. Наприкінці відео він заявив, що хлопець, з яким я прийшла, зробить пропозицію руки та серця. Звичайно ж, я сказала "Так", - пригадала акторка.

Блогер і продюсер Євген Таллер поділився, що в шкільні роки завжди був активним і товариським. Тому його парта завжди ломилася від подарунків на День закоханих.

"Для нас 14 лютого було святом, коли треба було зробити такий класний подарунок, щоб отримати щось гідне на 23 лютого. Ми виходили з класу і таємно залишали подарунки", - розповів він.

"Навіть бували ситуації, коли матері однокласниць намагалися мене підкуповувати та вмовляти, щоб я у відповідь теж щось дарував їхнім дочкам. Хоча я й так не відставав — намагався приділити увагу багатьом, чому не завжди була рада моя мати, адже дівчаток було значно більше", - додав Таллер.

Нейл-майстри асоціюють манікюр до Дня Святого Валентина з сердечками та ніжно-рожевим або червоним кольорами. Однак варто обирати дизайн, який буде актуальним не один день.

Зараз ви читаєте новину «Отримували в дарунок сервіз й освідчувалися в кінотеатрі - як зірки незвично святкували День закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути