пʼятниця, 13 вересня 2024 19:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Володар двох "Оскарів" Майкл Дуглас у Києві: мені подобається гімн України, українці - сильні

Володар двох "Оскарів" Майкл Дуглас у Києві: мені подобається гімн України, українці - сильні
Американський актор Майкл Дуглас виступив на культурній платформі "Україна відкрита для світу" у Києві. Фото: Getty Images

Американський актор, володар двох "Оскарів" Майкл Дуглас виступив на культурній платформі "Україна відкрита для світу" у Києві за підтримки Міністерства культури та стратегічних комунікацій України.

Актор висловив захоплення гімном України, мужністю українського народу і культурним багатством країни. Про це повідомили "Суспільне", "Радіо Свобода" і "Укрінформ".

"По-перше, мені подобається ваш національний гімн. Я почув і це - фантастично і так потужно", - сказав Дуглас.

"Я слідкував за Україною останні три роки. Весь західний світ вас підтримує, зброя приходить, звісно не так швидко, але приходить. Найбільше зачепили люди, я не бачив такого обʼєдання. Я тут провів чудовий час, борщ тут чудовий", - заявив американський актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінляндія оголосила про 25-й пакет військової допомоги Україні

"Моє бажання - щоб ця війна закінчилась. Я захоплююся вами, вашою мужністю і сильною країною. Я вірю, що питання надання далекобійної зброї буде вирішено. Ми продовжимо підтримувати вас", - сказав Дуглас.

"Ми далеко від фронту. Ми в Києві. Мені пощастило мати цей неймовірний досвід. Я у захваті. Всі українці, яких я зустрів - напрочуд сильні і такі об'єднані", - сказав Дуглас у коментарі "Радіо Свобода".

Цього тижня Майкл Дуглас приїхав у Київ. Він взяв участь четвертому Саміті перших леді та джентльменів.

Американський актор зустрівся з українським ресторатором Євгеном Клопотенком. Український кухар пригостив Дугласа борщем, кашею, копченими грушами, закускою з білого буряка, свіжоспеченим хлібом.

Зараз ви читаєте новину «Володар двох "Оскарів" Майкл Дуглас у Києві: мені подобається гімн України, українці - сильні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути