пʼятниця, 16 квітня 2021 17:04

Jerry Heil відправиться на навчання в Америку

Jerry Heil відправиться на навчання в Америку
Продюсер зауважив, що виконавиця зараз прощається зі старим і шукає себе нову. Фото: надане піар-агентом артистки

Генеральний продюсер компанії Secret Service Entertainment Agency Михайло Ясинський розповів, що артистка Jerry Heil, справжнє ім'я якої Яна Шемаєва, летить у США. Також він поділився, чому співачка відмовилася від продюсерських контрактів.

У цьому він зізнався ведучому Славі Дьоміну в черговому випуску YouTube-шоу "Слава +".

"Ще в 2019-му Jerry Heil їздила до рідного Василькова на маршрутці, а сьогодні в неї - рекламні контракти з великими брендами і велика фан-база. Вона повинна пережити той успіх, який до неї прийшов, а він прийшов несподівано і дуже швидко. Одного разу я посадив її в кабінеті разом з Аланом Бадоєвим (режисером і кліпмейкером. - Gazeta.ua) і сказав: "Якщо хочеш, ми будемо тобою займатися, весь ресурс агентства в твоєму розпорядженні". Вона поставила питання про те, як буде влаштовано це співробітництво, але в підсумку відмовилася: "Я хочу сама". І це круто", - розповів Ясинський.

Продюсер зауважив, що виконавиця зараз прощається зі старим і шукає себе нову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MamaRika домовилася влаштувати фотосесію за пляшку пива

"Вона дорослішає і розвивається швидше, ніж змінюється соціум навколо. Тому ми прийняли рішення, що Jerry Heil відправиться в США на навчання в Берклі на композиторське відділення. Побувати в тому середовищі з музикантами, композиторами, продюсерами, сонграйтерами. Я хочу, щоб вона повернулася з чимось новим або, можливо, там і залишилася", - додав він.

Виконавиця Jerry Heil випустила мініальбом "Особисте", який складається з 6 синглів. Саундпродюсером є Роман Череновий, більш відомий як Morphom. У цьому ЕР-альбомі Яна Шемаєва експериментувала з інтимною лірикою у стилі melodramatic popular song.

Зараз ви читаєте новину «Jerry Heil відправиться на навчання в Америку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути