Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 11:41

Анжеліка Рудницька вмивається "Моршинською"

Анжеліка Рудницька вмивається  "Моршинською"

"Я не боюся пробувати салати з кульбаби, борщі з кропиви, щавлю, – розповіла  співачка  і майстриня Анжеліка Рудницька Cazeta.ua.

"На сніданок  вибрала для себе і раджу усім – сир з медом і ягодами свіжими чи замороженими. І зелений чай замість кави.  Можна сир зробити іншим - із  порубаною зеленню і крапелькою олії. Усі носяться з оливковою, іншою екзотикою. Думаю, наша -- соняшникова – не гірша", - поділилася Анжеліка.

"Недопитий чай можна заморозити і протирати такими кубиками обличчя. Гарно також вмиватися мінеральною водою. Вона не стягує шкіру. Мені подобається "Моршинська"".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анжеліка Рудницька навчила дітей відомих українців робити ляльки-мотанки

Співачка і телеведуча купує у свій дім речі, які викликають у неї позитивні емоції.

"Привезла ікону з Кіпру. Старовинний вишитий український рушник купила на якомусь фестивалі. Біля вхідних дверей маю статую жінки зі складеними руками, вона так вітається. Привезла її з Таїланду. Там люди дуже шанобливі і щиро радіють, коли тебе бачать", - додала вона.

Анжеліка  всім радить самим створювати собі свята і робити близьким людям сюрпризи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анжеліка Рудницька возила зіркових дітей по Києву

"У дитинстві  на день народження замовляла 3 кг полуниць і  3 дні не вмиватися. Батьки в цей день завжди креативили: вигадували якісь конкурси, ніхто не йшов без подарунків. Раз  тато  купив кілька ящиків морозива  і всім, хто в цей момент був на вулиці, навіть перехожим, дарував. Це не було мегадорого, але так  вражаюче!  Я теж люблю влаштовувати людям на дні народження сюрпризи. Це найкращий спосіб   святкувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час піврічної хвороби Анжеліка Рудницька вишивала картини (ФОТО)

Знаючи, що один мій знайомий цікавиться старовинними речами, зробила подарунок: під'їхала до його будинку, сказала: "Виходь".  І повезла його в музей під відкритим небом у Переяслав-Хмельницький.  Погуляли, пообідали в якомусь ресторанчику. Він був щасливий, а я від того також. Продумуйте  дні народження і свої, і  чужі. Щоб не було: прийшли, наїлися, напилися, побилися. На один свій  день народження я презентувала роман. На інший  – серію подушок", - похвалилася  жінка.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Рудницька вмивається "Моршинською"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути