вівторок, 09 червня 2009 14:21

Анжеліка Рудницька написала любовний роман

Автор: фото з сайту anzhelika.ru
  Співачка Анжеліка Рудницька каже, що серйозної літератури ніхто не читає
Співачка Анжеліка Рудницька каже, що серйозної літератури ніхто не читає

Співачка 33-річна Анжеліка Рудницька написала любовний роман "Пристрасна траса до щастя". Книжка починається зі сцени зґвалтування героїні. Вона вагітніє, а батько відмовляється від дитини.

— Але завершиться все хепі-ендом, — запевняє авторка. — Почала писати, аби вийти з депресії. Частина, де багато страждань, народилася легко та швидко. Потім настав час мирити всіх героїв. Довго не могла змусити себе писати про щось гарне, не виходило.

Героїня роману Аліна схожа на Анжеліку. Вона журналістка, йде працювати на телебачення.

— Зовні ми чимось подібні, — погоджується Рудницька. — Але я досі не маю дитини, не зустріла блакитноокого принца. Я використала життєві історії провінційних дівчат, які обпеклися на стосунках зі столичними "мажорами".

Рудницька планувала присвятити книжку матері. Потім передумала. Переживала, аби читачі не подумали, ніби у творі описано їхні справжні стосунки.

— Моя героїня не ладнає з матір"ю. А моя мама шість місяців не відходила від ліжка, доки я лежала паралізована. Витягла мене з того світу.

Каже, що до любовних романів люди ставляться упереджено. Але її це не лякає.

— Масову літературу модно сварити. Усі люблять казати, що читають Гегеля, Канта. Але ж хто це насправді робить! Я готувалася до іспитів в аспірантурі, й на гастролі довелося їхати з книжкою "Сто великих філософів". На мене, як на божевільну, дивилися.

Сюжет переповідала подругам, співробітникам. Питала, як вчинили б на місці Аліни вони.

— Героїня зустрічається з чоловіком, який її кинув. Я питала, чи має вона сказати йому про дитину. Ніхто з друзів однозначної відповіді не знає.

У книгарнях твір з"явиться на початку червня. Ціна — 20 грн. Книжку видала "Літературна агенція сестер Демських" у новій серії "Романи відомих жінок".

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Рудницька написала любовний роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути