четвер, 22 вересня 2011 19:41

Анжеліка Рудницька возила зіркових дітей по Києву
5

Фото: Фото: Софія Задорожна

21 вересня відбувся майстер–клас від Анжеліки Рудницької – "Мій Київ". Співачка дві години возила зіркових дітей по Києву. Їздили на двоповерховому червоному автобусі з відкритим верхом, який діти назвали "крутим кабріолетом".

"Цю екскурсію розробили так, щоб було якнайбільше цікавих подробиць про Київ різних епох – від князівських до сучасних часів. Ми розказуємо про велич, загадковість і красу нашої столиці. Вчимо, як розповісти про неї своїм друзям, рідним, гостям. Із другого поверху автобуса бачимо звичний Київ іншими очима. Можливо, саме таким, яким треба його представляти іноземним гостям, що приїдуть в Україну на "Євро-2012", - розповіла Рудницька.

Зіркові діти зібралися на 16 год біля центру Майстер-клас. Усі приїхали на автівках.

Співак Віктор Павлик сам привіз свого сина - 11-річного Віктора.  Донька Віталія Борисюка та Ольги Сумської 9-річна Анна приїхала теж з батьком. Свого сина Івана привезла дизайнерка Кристина Гусіна, дружина футболіста Андрія Гусіна. Вона обіцяла, що Андрій найближчимчасом влаштує для усіх дітей майстер-клас по футболу у Конча-Заспі.

Сашу Єгорову, доньку Сніжани Єгорової та Антіна Мухарського, привіз водій.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Під час піврічної хвороби Анжеліка Рудницька вишивала картини (ФОТО)

Дітям показали Єввропейську площу, вулицю Володимирську,  Михайлівську площу.

"Я запам'ятав, що в Києві є кіт з веделок і дерев'яний, - каже 7-річний Кирило Гапчук, син дезайнера Олександра Гапчука. У малого гіпс на руці. – Це я катався на катері, послизнувся і роздер пальці".

По закінченню екскурсії, у культурно-освітньому центрі "Майстер-клас" діти випили зеленого чаю і наїлися круасанів. Потім їх нагородили медалями з надписами "гід Києва" та грамотами. На завершення усім роздали аркуші пожовклого паперу і  попросили написати за що, вони люблять Київ. Дехто накарлюкав – "за аквапарк".

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Рудницька возила зіркових дітей по Києву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути