понеділок, 07 червня 2010 16:09

Під час піврічної хвороби Анжеліка Рудницька вишивала картини (ФОТО)

Співачка і телеведуча Анжеліка Рудницька 11 червня святкуватиме день народження. Їй виповниться 40 років.

"У цей день зроблю вечірку для друзів, преси не буде. Не люблю, коли день народження перетворюється на гулянку, коли гості прийшли, наїлися, напилися, побилися, тому у минулому році презентувала свою книгу, а цього року - нову лінію інтер'єрних подушок, - розказала співачка кореспонденту Gazeta.ua в своєму офісі в центрі столиці.

Сюди вона запрошуватиме гостей.

"Усі подушки ексклюзивні, кожної із 10 нових дизайнів зробили всього по 5 штучок.

На кожній із шовкових диванних подушок напис в куточку: "Анжеліка Рудницька", - зауважила співачка.

"Хочу, щоб мій день народження став святом для людей, які хочуть мене привітати", - зізналась Рудницька.

У 2004 році через хворобу співачка провела півроку в ліжку. Вона не могла ходити. Відтоді Анжеліка почала вишивати картини. Їх не продає, бо каже, що вони несуть у собі код її одужання.

"Бог мені шепче на вушко, якими вони мають бути. Я просто виконавець. Моя місія: нести добре, світле, радісне. У мене ані вдома, ані в офісі немає оригіналів моїх робіт. Всі вони подорожують Європою, тільки встигаю зробити нову роботу чи якийсь цикл робіт, їх відразу забирають на виставки. Тому і з"явилися подушки. Їх я дарую, їх можна купувати. Зараз готується колекція одягу із моїми малюнками. Думаю, це будуть футболки", - додала вона.

Співачка зізнається, що ніколи не любила свого дня народження.

"Всі дітки несли в школу цукерки, роздавали. А я не могла, бо народилася влітку. І батьки креативили: вигадували якісь конкурси, ніхто з гостей не йшов без подарунків. Одного разу батько купив кілька ящиків морозива і роздав усім, хто в той момент був на вулиці, навіть випадковим перехожим. Це було вражаюче", - розповіла Рудницька.

Анжеліка зізнається, що не любить, коли їй дарують іграшки і спиртні напої.

"У мене колекція м"яких іграшок. Я дивуюся, що й досі їх дарують. І в цьому році хтось принесе. Я їх роздаровую іншим дітям, не можу ж я гратися. Але якісь старі я ж не можу віддавати, тому вони в мене живуть. Є ведмідь білий, з ким приємно обніматися, і велика собака плоский, на якому можна валятися на підлозі. А спиртні напої я взагалі не вживаю. Дивно, що мені їх взагалі дарують", - зауважила співачка.

Фото: Ольга Камєнєва

Зараз ви читаєте новину «Під час піврічної хвороби Анжеліка Рудницька вишивала картини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути