вівторок, 09 березня 2010 18:04

Анжеліка Рудницька не виходила заміж за "бютівця"

Анжеліка Рудницька не виходила заміж за "бютівця"

Співачка Анжеліка Рудницька спростувала інформацію про своє одруження з депутатом Київради від "БЮТ" Олександром Бригінцем.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua на фотовиставці "100 освідчень у коханні" у столичному комплексі "Мистецький арсенал".

"Люди пліткують, що я вийшла заміж за Олександра Бригінця, - розповіла перед відкриттям виставки. - Але з ним ми просто дружимо і весь час разом приходимо на вечірки. Я поки що живу сама. Навіть ні з ким не зустрічаюсь, але подарунки чоловіки дарують весь час. Не люблю, коли дарують м"які іграшки і алкогольні напої. Першими уже давно не граюся, другі – не вживаю взагалі".

До 2000-го Анжеліка вела щоденний хіт-парад пісень "Територію А". 2003-го Рудницька розпочала сольну кар"єру співачки. Влітку 2004-го її з невідомих причин паралізувало.

"Після важких гастролей країною і за кордоном приїхала додому, чхнула, зігнулася й вже не змогла випрямитися. Це була хвороба хребта незрозумілого походження. Лікарі довго не могли встановити діагнозу. Паралізувало ногу, і півроку я не вставала", - поділилась співачка.

На концерти і вечірки артистка одягає тугі корсети.

"Останні п"ять днів щодня ходжу на вечірки, бо трохи покращилося здоров"я. Намагаюся втікати з дому, бо коли хворію і лежу у ліжку, від суму лізу на стелю. Навіть поспілкуватися ні з ким, один телевізор", - зізналась Рудницька.

Коли співачка одужала, почала малювати і вишивати картини. Тепер проводить персональні виставки вишитих і намальованих картин в Угорщині, Франції та Україні.

"Півроку дивилася у стелю, поки не почала уявляти собі різні образи. Ще лежачи, стала малювати простим олівцем по білому папері й зрозуміла, що бракує фарб. Почала вишивати. Тепер пишу роман. Вигадати сюжет легко, а сісти записати – непросто. Заставляю себе і пишу", - розповіла співачка.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Рудницька не виходила заміж за "бютівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути