вівторок, 09 березня 2010 15:40

Хореограф Амадор Лопес закохався у виховательку дитсадку (ФОТО)

Автор: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua
 

Хореограф Амадор Лопес вперше закохався у чотири роки у виховательку з дитсадка.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua на фотовиставці "100 освідчень у коханні" у столичному комплексі "Мистецький арсенал".

"Я дуже влюбливий. Вона була пухкенькою і мала великі груди. Найбільше мене зваблювало її довге біле волосся. Я люблю блондинок. Ще з дитинства пообіцяв собі, що одружуся з блондинкою. Але дружина у мене брюнетка", - поділився хореограф.

Амадор родом з Венесуели. Там у нього залишились мама Марія, батько Амадор та 18-річний брат Уґо. Мати працює директором школи, батько - педіатр. В Україну хореограф переїхав дев"ять років тому. Закінчив Київський інститут фізкультури. Заснував шоу-балет "Румберос". Став відомим після участі у складі журі телевізійного шоу "Танцюю для тебе" на каналі "1+1".

"У нас в Венесуелі Восьме березня не святкують. Подарунки жінкам ми робимо на день матері у травні, - зауважив Амадор. – Тепер 8 Березня святкую щороку. Цього року дружині подарую фотосесію. Саме на 8-ме число замовив для неї фотостудію. Вона давно мріяла позніматися для портфоліо".

П"ять років тому Амадор одружився на киянці Світлані. Від тоді відкрили спільний бізнес – заснували власну танцювальну студію.

"Коли у Київ приїжджала моя мама і побачила Світлану, схопила мене за плечі і пригрозила: "Тільки спробуй її образити!" Вона знає, що я запальний й імпульсивний. Можу завестися з нічого і почати розборки", - зізнався хореограф.

Зараз ви читаєте новину «Хореограф Амадор Лопес закохався у виховательку дитсадку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути