вівторок, 09 березня 2010 17:47

Дизайнер Воронін таємно одружився (ФОТО)

Автор: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua
 

Дизайнер Михайло Воронін одружився таємно.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua на фотовиставці "100 освідчень у коханні" у столичному комплексі "Мистецький арсенал".

"З Інночкою познайомився, коли її з подругою проводжав з танців додому, - розповів, тримаючи під руку дружину Інну Семенівну. - Вона мені сподобалася. Спитав, чи уміє кататися на ковзанах, бо хотів запросити на каток. Вона покивала головою. Коли наступного дня прийшли на каток, виявилося, що вона ковзанів навіть в руках не тримала".

Торік подружжя відсвяткувало 50-річчя шлюбу. Воронін згадує, як запропонував дружині вийти за нього заміж.

"Ми розписалися таємно, бо боялися, що наші батьки будуть проти. Три місяці жили з батьками, хоча були чоловіком і дружиною. Одного дня батько знайшов мій паспорт, довідався про Інну і наполіг, щоб ми жили разом, як сім"я", - поділився дизайнер.

"Всі дивуються: зараз в країні економічний спад, а у мене реалізація як була, так і залишилася стовідсоткова. Я знаю, що потрібно моїм замовникам. Крім крою моделі, дуже важлива в костюмі тканина. Працюю з англійськими партнерами, які виготовляють дорогі тканини і поставляють тканини з Індії та Китаю. Я випускаю чотири лінії костюмів у 450 розмірах, тоді як звичайне швацьке виробництво випускає 7 розмірів в 2-х ростах, починаючи від 40-го до 70-го, і в п"яти ростах, враховуючи фізіологічні особливості фігури. Хочу відкривати мережу в Білорусі, лінії в Грузії та Узбекистані" - розповів Воронін.

Каже, що йому подобається працювати з Росією.

"Якщо в Україні костюм коштує до $50, то там його можна продати за $2000. Я прагну постійно удосконалюватися: багато читаю, дивлюся fashion-канали, їжджу на покази в Мілані, на підприємства, які випускають чоловічі костюми в Бордо і Канаді" - поділився дизайнер.

Костюми у Вороніна замовляли керівник СРСР Михайло Горбачов, американський президент Рональд Рейган, російські співаки Йосип Кобзон, Філіп Кіркоров, Микола Басков, режисер Романа Віктюка, американський актор Сільвестр Сталлоне, боксери брати Клички, тенор Володимир Гришко.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер Воронін таємно одружився (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути