вівторок, 29 жовтня 2013 22:28

Туберкульоз виліковний: бджоли і гарний настрій ідуть на допомогу

Пасічник Володимир Стефанишин зі Львова лікує хворих на туберкульоз за допомогою продуктів бджільництва, зокрема, використовуючи екстракт личинок воскової молі.

Чоловік розповів Gazeta.ua, що вже кількадесят років має пасіку у Львівській області. Вона розташована подалі від загазованих доріг, серед природи. До бджіл він ставиться з великою повагою.

"Вони відчувають людину. Якось до мене прийшов один хворий, який був дуже знервований. Я повіз його на пасіку. Запропонував йому присісти біля вуликів, так він втік звідтіля вже через хвилину — бджоли почали його атакувати, бо відчули від нього агресію, негатив. Коли ж він сів біля них спокійний і розслаблений, почав молитись, то комахи його вже не чіпали", - зазначив пан Володимир.

З продуктів бджільництва можна приготувати масу натуральних і корисних для людського здоров'я речей: наприклад, мед, пергу, прополіс, маточне і трутневе молочко, забрус, стільниковий мед, настоянку воскової молі, бджолине обніжжя, віск тощо.

"Мало хто з лікарів сьогодні призначає пацієнтам бджолопродукти, переважно виписуючи хіміопрепарати. Це пояснюється просто: має місце вплив, зокрема і через рекламу, фармацевтики. Адже аптеки — це великий бізнес, який приносить власникам надприбутки", - пояснив бджоляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 мільйонів доларів на боротьбу з туберкульозом візьме МОЗ

У лікувальних властивостях бджолиних продуктів він переконався з власного досвіду та історій людей, які вилікувались з їхньою допомогою.

"Особливо вразила мене велика кількість захворювань в Україні на туберкульоз. Проте він однозначно виліковний. Людина — це своєрідний біологічний комп'ютер. І якщо він засмічується непотребом, то починає давати збої. Бджолині продукти, як антивірус, приходять тут на допомогу", - наголосив пан Володимир.

Для профілактики і лікування туберкульозу він радить приймати, насамперед, екстракт личинок воскової молі.

"Хвороботворні віруси і бактерії, зокрема туберкульозна паличка Коха, мають захисну оболонку, яка за своїми властивостями нагадує віск. Для воскової молі віск є основним продуктом харчування, який вона розщеплює своїми травними ферментами. Таким чином, прийом її екстракту знешкоджує туберкульозні палички", - пояснив пасічник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туберкульоз лікують личинками воскової молі

Крім того, він рекомендує для лікування туберкульозу споживати натуральний антибіотик – прополіс.

"Його маленьку щіпочку треба приклеювати до піднебіння або ясен на ніч. Прополіс сприяє заживленню виразок та ерозії, ліквідовує запальні процеси, виводить токсини. До речі, таким чином позбудетесь й від кровотечі ясен", - додав пан Володимир.

Із настоянки личинок воскової молі, прополісу та води можна також робити інгаляції — її благотворні пари потрапляють безпосередньо на легені та бронхи.

"Для лікування туберкульозу слід вживати й пергу, яка суттєво впливає на роботу серцево–судинної системи. Завдяки калію, який є в перзі, поліпшується робота серцевого м'яза, нормалізується обмін речовин, відбувається виведення токсинів", - зазначив бджоляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сушеною медведкою лікують туберкульоз

Наостанок він радить хворим звертати увагу на свій психологічний стан і настрій.

"Потрібно вірити і боротись з недугою. Треба активно жити, насолоджуватись життєвими радостями і прагнути щасливого майбутнього", - підсумував пан Володимир.

Зараз ви читаєте новину «Туберкульоз виліковний: бджоли і гарний настрій ідуть на допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути