Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2011 07:00

Сушеною медведкою лікують туберкульоз

Автор: Фото з сайта www.ucoz.ru
  Жуків медведки вирощують у лабораторіях. Із перетертих на порошок роблять настоянки
Жуків медведки вирощують у лабораторіях. Із перетертих на порошок роблять настоянки

38-річний Володимир Богомаз з Полтавської області продає сушену медведку, яка допомагає при лікуванні туберкульозу. Знайшов рецепт у старовинній книжці китайської медицини:

— Це звичайна медведка, схожа на ту, що ми знаходимо на городі. Але ця не травлена, бо вирощена в лабораторії. Для лікування беруть 30 грамів жучків. Їх треба перепустити через кавомолку чи м'ясорубку, змішати з медом чи сиропом і пити за півгодини до їди. Курс лікування — п'ять днів, потім повторюють. В організмі медведки є лейкоцити, які вбивають палочку Коха. Але засіб помагає лише на ранній стадії туберкульозу.

48-річна Олена Жданова з Дніпропетровська вилікувала сина порошком із медведки.

— Він проходив планову перевірку, коли виявили туберкульоз. На лікування медведкою натрапив в інтернеті чоловік. Я поставилася скептично, але все ж вирішила спробувати. Сушена медведка має запах, схожий на тараньку. Просто так пити її неможливо, то я мішала в мед або шоколад. Син з'їдав порцію і заїдав бутербродом із салом. За два тижні став жвавіший, тому заказали ще один курс. Потім перевірилися в лікарні. Лікарі були дуже здивовані, що очаги зникли, хоча ми не були у стаціонарі ні дня.

Лікар-фтизіатр 33-річна Леся Лоцик із Барського тубдиспансеру радить пацієнтам лікуватися народними методами.

— Але медведкою не лікували. Хворі кажуть, що лікують туберкульоз, коли їдять воші чи собачий жир, але ми таких методів не рекомендуємо. Допомагають настоянки з 20 грамів прополісу та 100 грамів спирту. Настоюється кілька днів. П'ють по чайній ложці настоянки зі столовою ложкою води за 15 хвилин до їди.

Прописує також настоянку з алое. Для неї беруть півсклянки листя, склянку борсучого жиру, стільки ж меду, какао і дрібку ваніліну за смаком. Ставлять у духовку на 5 год. при температурі 300°. П'ють по чайній ложці тричі на день, запивають молоком.

Зараз ви читаєте новину «Сушеною медведкою лікують туберкульоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути