Ексклюзиви
вівторок, 27 жовтня 2015 10:58

"Toyota" стала найпопулярнішою маркою у світі

"Toyota" стала найпопулярнішою маркою у світі

Компанія "Toyota" повернула собі світове лідерство за продажами автомобілів, яке втратила в першому півріччі. Про це повідомляє "Deutsche Welle".

Японська група "Toyota Motor Corp." за дев'ять місяців 2015 року обігнала за продажами головних суперників - "Volkswagen" і "General Motors". Протягом цього періоду японська корпорація продала майже 7,5 мільйонів транспортних засобів.

Німецький автоконцерн "Volkswagen AG", який за результатами першого півріччя 2015 року, обігнав японського конкурента, реалізував за цей час 7,43 мільйона автомобілів. Скандал, що спалахнув у вересні довкола найбільшого німецького автовиробника, змусив "Volkswagen" призупинити продаж дизельних авто на низці ринків, компанія також відкличе мільйони автівок. Американська корпорація "General Motors" за три квартали поточного року продала 7,2 мільйона авто.

Повідомляють,  що "Toyota" нещодавно запустила новий модельний ряд, зокрема оновлений "Prius", що може дозволити їй збільшити продажі, додає "Інтерфакс" із посиланням на "Bloomberg".

Нагадаємо, корпорація "Toyota" вперше здобула світове лідерство за продажами автомобілів 2008 року, обігнавши "General Motors". 2011 року позиції "Toyota" погіршилися через цунамі та землетрус у Японії, які негативно позначилися на виробництві. Однак уже 2012 року "Toyota" відновила лідерство, яке і зберігала протягом останніх трьох років.

Зараз ви читаєте новину «"Toyota" стала найпопулярнішою маркою у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути