Россияне считают нас неправильными "русскими", своими больными братами

Не затягивайте с окончательным переходом на украинский

Час нарешті зрозуміти і прийняти, що русифікований = "русский". Це так і є, бо саме і тільки через "русифікацію" ліпилася і ліпиться з безлічі різного люду химера того, що ми називаємо росіянами, хоча цей український термін навіть неможливо чітко перекласти на російську мову, як не дивно. При спробі перекладу ми одразу потрапляємо у лабіринти смислів і непевних визначень.

Найлегше ж відчути це по ставленню самих московитів, і по їхній термінології - шо-шо, а своїх вони чують і бачать чітко. Говориш російською - "русский", і вони курва мають рацію, бо самі зліплені саме за цим принципом. І дійсно, вони можуть вважати нас божевільними, якимись неправильними "русскими", зрадниками, але ж завжди своїми, хворими братюньками. Своїми, яких треба загнати чоботом в стойло, тобто у штатне для них же самих домашнє становище - в норму. Звідци й походить весь їхній невроз і осатаніння в українському питанні.

Вони нам так само здаються йо**утими і незрозумілими, але це не так. Вони якраз ідеально логічні в цих своїх устремліннях, і мають цілковиту рацію. Ми ж просто намагаємося проскочити у майбутнє не знімаючи лаптєй, але так не вийде. За лаптями прийде їхній хазяїн, той, хто вважає нас собою, і не безпідставно.

Ми ж просто намагаємося проскочити у майбутнє не знімаючи лаптєй, але так не вийде. За лаптями прийде їхній хазяїн, той, хто вважає нас собою, і не безпідставно

Коли ми це чітко усвідомимо, то нарешті зникнуть такі оманливі конструкції, як наприклад "наші еліти - значною мірою русифіковані". Русифікований - це уже не наш. Це просто не наші еліти.

Не затягуйте з остаточним переходом на українську, дістали їй-богу. Зараз, у 2020 році, робити здрастє-пжалста-млдой-члавєк - це уже те саме, що вимахувати російським прапором, бо він удобнєй. Це жесть як тупо.

Найбільш коректними і найчіткішими, на мою думку, є два терміни. Зовнішній історичний і досить таки кабінетний термін "московити", а також їхня поцуплена, однак намертво вкорінена самоназва "русские", бо вона реально робе. Намагання називати їх то росіянами, то навіть руськими (що взагалі маразм) породжує повний хаос в головах. Цього вони й хочуть. Також цілком функціональним є чисто технічний термін "креоли" щодо їхньої популяції на деяких постколоніальних теренах.

Не зайвим буде додати, що етнічне походження модерного "русского" жодного значення не має. Як відомо, практично ідеальні "русские" виходять, наприклад, з євреїв і з українців.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі