Алкаш дольше деградирует, чем телезритель

Кажется, полстраны - инфантильные дебилы

Пам'ятаєте "Пропалу грамоту" і сцену пекла/реальності, де козак Василь повторює, ошелешений: "Люди, вам все це сниться..."?

Так от ми зараз знаходимося в цій класично-українській ситуації з "русским миром" в головах співгромадян, як предтечею реального пекла.

Орвелівські образи - сухі. Про них можна багато в Україні згадувати, але воно не приживається і не змушує наших задуматись. Орвел, він - для "русских", навіть більше, ніж Булгаков. Для м'яких "русских" - Орвел і Булгаков, для "попрощє" - Солженіцин. Для простих - водка.

А в українців досі - поетичне кіно й масові замінники інтелектуального читання у вигляді багаточисельних курсів особистісного зростання.

Не дай, Боже, продумати про щось суспільне, лише - "особисте щастя"

Не маючи звичаю переходити від романтичного до інтелектуального, ставши "європейцем", щойно вийшовши з церкви, українець масово преться в школи, де вчать самонавіюванню. Щоб почуватися щасливим здєсь і сєйчас, за будь-яких обставин. Щоб "мысленно простраивать свое счастливое будущее". І, не дай, Боже, продумати про щось суспільне, лише - "особисте щастя". І, лише продумувати, а не рефлексувати чи робити. Лише конкурувати і бути "щасливішим" за середній показник щастя.

Головне - "отлично себя чувствовать". Здєсь і сєйчас.

Курва. Здається, півкраїни - інфантильні дебіли.

Дайте їм бухло після 23:00 і легалізуйте легкі наркотики. Інакше - не вирвемо з кварталів-95 та інших євробачень.

П'яні хоч моральне здоров'я довше збережуть. Алкаш довше деградує, ніж тєлєзрітєль.

Оригінал

Если вы заметили ошибку в тексте, выделите ее мышкой и нажмите комбинацию клавиш Alt+A
Комментировать
Поделиться:

Комментарии

1

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи