Ексклюзивы
четверг, 15 марта 2007 23:31

"Шахтар" вилетів з Кубка УЄФА

"Шахтар" вилетів з Кубка УЄФА

"Севілью" врятував Палоп


Донецький "Шахтар" не зміг вийти до чвертьфіналу Кубка УЄФА. Підопічні Мірчі Луческу у повторному матчі 1/8 фіналу поступилися вдома іспанській "Севільї" - 2:3. Для того, щоб пройти далі, гірникам залишалося протриматися 30 секунд.

У "Шахтаря" не змогли зіграти дискваліфіковані правий лінійний Срна та нападаючий Брандау. Їх замінили Гай та Бєлік відповідно. Причому останній діяв не у нападі, а з глибини лівого флангу. На протилежному розташувався Фернандіньйо, а Жадсон грав трохи нижче за єдиного офрварда - румуна Маріку. "Севілья" ж, за відсутності травмованого Кержакова, виставила у нападі восени ще найсильнішу свою пару форвардів - Фабіано-Кануте. Останній, найкращий бомбардир іспанського чемпіонату, тиждень тому у Севільї не грав.

Перший тайм минув за переваши "Севільї". Кілька разів господарів рятував Шуст, гостей підводила неточність. Контргру "Шахтар" організував тільки у другому таймі і навіть першим досяг успіху. Але навіть осмислити свій запас міцності не встиг, пропустивши через чотири хвилини.

Проте надалі гра була рівною. А після того як наставник гостей Хуанде Рамос зняв з гри стовпа оборони Хаві Наварро, у обороні гостей з"явилися вільні зони. Нею і скористався Елано за 8 хвилин до закінчення основного часу.

Був і додатковий. Якщо на 88-ій хвилині Даніель Алвеш "пробачив" гірників і вдарив вище поперечини, то на 94-ій грубою позиційною помилкою донеччан за розіграшу "Севільєю" кутового скористався воротар іспанців Палоп, який прийшов допомогти польовим горавцям.

У додатковому часі гості були повновладними господарями. Відчували свою ігрову вищість та психологічну перевагу. Гол Чевантона став логічним наслідком переваги "Севільї".

Кубок УЄФА. 1/8 фіналу. Повторний матч

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Севілья" (Іспанія).

15 березня. Донецьк. РСК "Олімпійський". 25500 глядачів.

Суддя: Д. Папареста (Італія).

"Шахтар": Шуст, Гай, Чигринський, Кучер, Шевчук (Рац, 43), Левандовський, Матузалем (Дуляй, 86), Фернандінью, Жадсон, Бєлік (Елано, 64), Марика.

Тренер: Мірча Луческу (Румунія).

"Севілья": Палоп, Алвес, Наварро (Дуда, 81), Драгутинович, Ескюде, Хінкель (Пуерта, 57), Мареска, Поульсен, Коррейя (Чевантон, 57), Луїс Фабіано, Кануте.

Тренер: Хуанде Рамос.

Голи: Матузалем (49), Мареска (53), Елано (82), Палоп (90+4), Чевантон (105).

Попередження: Бєлік (20), Наварро (36), Фабіано (42), Левандовський (89), Драгутинович (91), Поульсен (98), Ескюде (116).

Сейчас вы читаете новость «"Шахтар" вилетів з Кубка УЄФА». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть