Ексклюзивы
четверг, 23 октября 2008 08:05

Луческу вважає результат матчу з "Спортингом" несправедливим

Мірча Луческу назвав результат матчу проти "Спортінга" несправедливим, оскільки "суперник до і після голу не створив жодного моменту" та обвинуватив у програші гравців національної збірної України. 

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу:

Вважаю, що результат матчу несправедливий, адже до голу суперники не створили жодного моменту біля наших воріт. Думаю, як мінімум, на нічию ми заслужили. Але, як завжди, наші опоненти використали свій єдиний шанс після розіграшу стандартного положення. Що ж, тепер не залишається нічого окрім як перемагати в Лісабоні. Не бачу в цьому нічого нездійсненого, оскільки наш суперник не показав, що він краще за нас.

Мене здивував той факт, що ми програли більшість єдиноборств у центрі поля. Крім того, не думав, що наші центральні захисники - між іншим, гравці національної збірної України - так нервуватимуть. Вони захоплювалися довгими передачами, а це абсолютно не властиво нашому стилю.

Не кращим чином проявили себе Жадсон і Фернандіньо, від яких багато в чому залежить наша гра в атаці. Розчарували і Вілліан з Гладким, особливо останній. Вони вважаються великими талантами, але їм ще багато треба працювати, брати приклад з тих же Лієдсона і Дерлея, які пресингували наш захист постійно.

champion

Сейчас вы читаете новость «Луческу вважає результат матчу з "Спортингом" несправедливим». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 4166
Голосование Поддерживаете ли то, что украинские спортсмены с оружием защищают нашу страну от вторжения РФ?
  • Да. Это - гражданская обязанность, а часть из них еще и представляет клубы ВСУ
  • Не совсем. Они должны прославлять Украину на спортивных аренах и призывать мир поддерживать нашу страну
  • Все методы хорошие. Главное - не быть псевдопатриотами, как Тимощук
Просмотреть