Ексклюзивы
вторник, 08 января 2013 11:00

Samsung Galaxy Tab 2 став найбажанішим подарунком до Нового року

Портал Gazeta.ua вирішив скласти рейтинг найбажаніших новорічних подарунків серед своїх читачів. Більшість із них виявилася меркантильною, вподобала техніку вартістю від 2 до 5 тис. грн. У "п'ятірці" найпопулярніших подарунків — портативний фотоапарат, GPS-навігатор, планшет і музичний плеєр. Найбажанішим подарунком став планшет Samsung Galaxy Tab 2. Він є універсальним поєднанням планшету, плеєра, фотоапарата й GPS-навігатора. Найцікавіше, що власниками планшету хоче стати не лише молодь, а й люди середнього віку. Ми поспілкувалися із тим, хто мріє про Galaxy Tab 2, і дещо дізналися.

Samsung Galaxy Tab 2 — мобільний офіс

Звісно, Galaxy Tab 2 виглядає стильно й модно. Проте ділові люди обирають його через практичність. Адже зі 7-дюймового екрану планшету зручно переглядати різні сайти. На них помітні найдрібніші написи. Тому не потрібно витрачати час на те, щоб рухами пальців збільшувати картинку на екрані.

Galaxy Tab 2 оснащений операційною системою Android 4.0. Завдяки ній у пристрій можна встановлювати всі програми даної ОС. Користувач може відкривати та створювати текстові файли Word, Excel, Adobereader.

Планшет обладнаний двома камерами. Основну 3-мегапіксельну камеру можна використовувати не лише для фотознімків, а й для сканування та розпізнання документів. Їх легко переформатувати у текстовий файл і файл формату PDF. Програми пристрою дозволяють за 10 секунд сканувати візитки й заносити їх одразу в телефонну книгу планшета. Така швидкість роботи зумовлена використанням гігагерцного процесора та 1 ГБ оперативної пам'яті.

Під час відпочинку в іншій країні чи діловій зустрічі стане у пригоді розмовник із більш ніж 30 мов, або онлайн словник.

Samsung Galaxy Tab 2 — помічник в дорозі

В Україні вже стало доброю традицією не вказувати назви вулиць і номери будинків. Інколи здається, що це таємна інформація, яку приховують від іноземних шпигунів. Galaxy Tab 2 допоможе позбавитися відчуття шпигуна-нездари, що в десяте обходить квартал і не може знайти потрібної вулиці. Планшет обладнаний GPS-навігатором. Також його можна використовувати в автомобілі. Паралельно заходити в інтернет і перевіряти, чи не має на обраному шляху пробок.

Samsung Galaxy Tab 2 — мультимедійний центр

Інколи довге сидіння в черзі в держустанові чи посольстві може перетворитися на вічність. За цей час можна вивчити кожну подряпину на дверях кабінету, в який треба зайти, або порахувати всі волосини на голові у людини в черзі попереду. Якщо ж в кишені лежить Samsung Galaxy Tab 2, такі думки не приходять в голову. Час очікування пройде швидше та приємніше. Адже завдяки великому екрану зручно не лише дивитися фільми, кліпи та кумедні ролики з Youtube, а й читати книги. Можна спілкуватися у соціальних мережах. А якщо під'єднати навушники із мікрофоном, можна повноцінно розмовляти із приятелем по Skype.

У Galaxy Tab 2 може поміститися не один десяток фільмів і тисячі пісень. Адже крім 8 ГБ вбудованої пам'яті, у Galaxy Tab 2 можна вставляти 16 й 32-гігабайтні карти пам'яті Miсro SD.

Сейчас вы читаете новость «Samsung Galaxy Tab 2 став найбажанішим подарунком до Нового року». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть