Ексклюзивы
вторник, 10 апреля 2007 15:19

Дизайнер Віктор Григор"єв задихнувся побутовим газом (Фото)

Дизайнер Віктор Григор"єв задихнувся побутовим газом (Фото)
Разом з ним загинула 6-річна донька його друзів. Вони залишили дівчинку на Григор"єва.

Увечері 7 квітня у квартирі в центрі Києва 39-річний дизайнер Віктор Григор"єв задихнувся від газу. П"ять років тому він переїхав до столиці з Ясинуватої, що на Донеччині. Відкрив ательє "Віктор Григор"єв". Його клієнтками були співачки Асія Ахат, Ірина Білик, Галліна, Анна Сєдакова. У суботу під час останнього ефіру шоу "Танці із зірками-2" Білик дякувала дизайнерові за костюм.

В офісі салону пояснюють, що стався витік побутового газу. Григор"єв жив у старому будинку, там була погана витяжка.

- Він не робив колекції і не брав участі в показах мод. Працював з кожним клієнтом особисто. Це й подобалося зіркам, - каже дизайнер Оксана Караванська.

Телеведуча й актриса Маша Єфросиніна вважає, що "коньком" Григор"єва були жіночі сукні:

- Він відчував настрій кожної жінки. Усе робив сам - шукав тканини, фурнітуру, аксесуари. Я давно мріяла про сукню червоного кольору, але не змогла знайти той відтінок, що мені б подобався. А він знайшов і пошив розкішну сукню.

7 березня, рівно за місяць до трагедії, кореспонденти "ГПУ" побували в офісі Григор"єва на вулиці Шота Руставелі. У кабінеті кремовий шкіряний куточок, шафа-купе з дзеркалом, на столі - монітор. Григор"єв кладе мобільний телефон, ставить чорну попільничку. Запалює сигарету. Дзвонить мобільний.

- Я тобі передзвоню. Цілую. - Віктор вимикає звук на телефоні. - Дзвонила Асія Ахат. Вона дуже любить екстравагантні речі, незвичні за лінією крою та формою.

Показує одну із фотографій. На ній Ірина Білик у довгій червоній пишній сукні.

- На неї пішло 37 метрів тафти та шифону. Робили з місяць. Я прикрасив її мереживом від Сваровські.

Секретарка приносить на таці два алкогольних коктейлі у високих стаканах із трубочками. Цікавлюся, у скільки обійшлася сукня Білик.

- Грошей пішло багато, - сьорбає коктейль. - Ані Сєдаковій я готував концертний костюм для конкурсу в Сочі. Аня виконувала три пісні, одна з них - українська. До цієї пісні зробив їй чорний плащ із тафти з червоним маком. Останнім часом люблю червоний колір. Зараз роблю сукню для Тетяни Нєдєльської. На вечорі у Яна Табачника вона мінятиме три сукні. Першою буде моя.

Григор"єв каже, що сам він одягається "від себе". На ньому чорна кофтина з різнокольоровими вставками, чорний жилет з одним рукавом, прищепленим до передпліччя блискавкою та булавками. На ногах - чорні блискучі брюки та чорні туфлі.

- Зручно почуваюся у верхньому одязі від "Ґуччі" і в джинсах від "Дольче Ґаббана". Є улюблена марка взуття, але згадати не можу, - Віктор піднімає ногу і намагається розгледіти назву фірми на туфлях.

На столі вібрує телефон. Григор"єв дивиться на мобілку, його обличчя похмурніє.

- Я терміново просив зробити мені цю доставку! - кричить у трубку. - Я можу замовити тканину не у вас, а в фірми через дорогу!

Віктор вибігає з кабінету. За хвилин п"ять повертається, вмикає комп"ютер. - Розповім краще, як проводжу вільний час, - каже трохи роздратовано. - Уже п"ять років їжджу до Севастополя і відпочиваю з дельфінами. Це дуже корисна процедура. Дельфіни зчитують енергетику людини. Зі мною їздили вже і Асія Ахат, і Галліна.

Григор"єв показує на моніторі відео, де плавають дельфіни.

- А тусуюся рідко. І тільки з друзями - вечірки, презентації. Віскі люблю.

До кабінету заходить співачка Галліна (колишня дружина народного депутата від Партії регіонів Василя Горбаля. - "ГПУ"). На ній костюм кольору морської хвилі, у руках мобільний телефон.

- А я тобі дзвоню, - сідає на шкіряний диван.

- Вже їдемо, - Григор"єв підходить до співачки, обнімає її. - Галя в нас любить екстравагантно-класичні речі. Дотримується ідеальних ліній, щоб підкреслити фігуру, - підморгує співачці.

Галліна крутиться перед дзеркалом.

- Не закоротка для мене? - торкається спідниці, що трохи вища за коліна. - Їдьмо, ми спізнюємося.

Вони попід руку виходять з офісу. Галліна сідає за кермо чорного джипа і щосили рушає з місця.


Анастасія ЛИСЕНКО

Вікторія МАЙСТРЕНКО

Сейчас вы читаете новость «Дизайнер Віктор Григор"єв задихнувся побутовим газом (Фото)». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 79692
Голосование Поддерживаете введение биометрического контроля на границе с РФ?
  • Поддерживаю. Теперь нужно запретить украинцам ездить в Россию
  • Нет, ничего не даст кроме очередей на границе
  • Нужно вводить визовый режим
  • Лучше запретить россиянам въезд в Украину
  • Это ничего не даст. Преступники с РФ все равно будут находить способы попасть в Украину
  • Достаточно полностью прекратить транспортное сообщение с РФ
  • Сомнительное решение. Такой контроль еще больше провоцировать Россию. Возможно обострение на Востоке
Просмотреть