Ексклюзивы
четверг, 09 июня 2011 15:23

Уперше побачила кума в трусах

 

Як українці прожили минулий тиждень

Їздили з дружиною в Полтаву, хрестив донечку товариша Валерію. Місто сподобалося. Після Києва здалося, що там дуже зелено, повітря чистіше, нема заторів. На хрестинах була подруга мами Валерії. Вона без чоловіка виховує двох 11-річних доньок-близнят, платить кредит за хату й робить ремонт. І все це за 1200 гривень, які отримує на роботі в банку.

Олександр ДЄРЕШ, 29 років, програміст, Київ

Помилково заплатила не за свій інтернет. Платила через термінал, чек не зберегла. Тому й довести нічого не можу. Із моїх 900 гривень зарплати залишилося 200. А до получки більше тижня.

Алла ГУЦОЛ, 29 років, вчитель, Тернопіль

Чотири дні провела з 5-річним сином Артемом у лікарні. У нього від народження вуздечка коротка. Язик ніби роздвоєний. Якби я годувала його груддю, чи якщо він раніше почав би говорити, то я одразу помітила б цю проблему. Досі це нікому не заважало. А зараз виявилося, що Артем не може вимовляти шиплячі. Операція тривала 5 хвилин: підрізали, підшили, сказали з'їсти морозиво й панадол. Досі часто плаче, поболює йому.

Наталя ВОЛОШКА, 25 років, у декретній відпустці, Луцьк

Віддав 50 гривень штрафу за те, що не оплатив вчасно позаминулого місяця стаціонарний телефон. Пам'ятаю, отримав стипендію й пішов із другом на пиво. Трохи перебрав і думав, що заплатив, а виявилося - ні.

Дмитро ЗУЙ, 18 років, студент, Житомир

Перехворіли кишковою інфекцією. Доньці стало погано в ніч проти четверга. Мені - в п'ятницю вранці. Чоловікові - в суботу. Лікарі сказали, що, можливо, це отруєння нітратами, але ні діареї, ні рвоти ні в кого не було. Шлунок не сильно болів, просто важкість і кололо в кишечнику. Кістки в усіх трьох ломило, як при грипі. Їли свіжі овочі, полуницю й молоду картоплю. Усе ретельно мили.

Тетяна КОТНАР, 28 років, оператор служби таксі, Ужгород

Був у сина на академконцерті в музичній школі. Це підсумковий екзамен наприкінці року. 10-річний Дмитро грає на кларнеті й барабанах. На кларнеті вправляється без особливих успіхів. А барабани - це його. Тут підганяти не треба. На конкурсі "Юні таланти Львова" посів друге місце, а першого не дали нікому. Горджуся сином. Пообіцяв наступного тижня відвезти його на море в Одесу. Він хоче навчитися плавати.

Олександр КУДРЯВЦЕВ, інженер-геодезист, 47 років, Львів

Їздив до Києва в посольство Італії за паспортами. 11 травня подав із дружиною документи на візи. А їх так і не відкрили. Плануємо тепер хоча б у Болгарії побувати. З Італією "попав" на 2 тисячі гривень: візовий збір, послуги й квитки до столиці.

Костянтин ГОЛІКОВ, 38 років, підприємець, Харків

Закохався в дівчину. Але є невелика проблема. Вона розказала, що має бойфренда.

Ілля ТЮТЮННІКОВ, 24 роки, системний адміністратор, місто Біла Церква Київської області

Віддала сина до школи раннього розвитку. Ярославу рік і 2 місяці. Минулого тижня були два заняття. Спочатку плакав, не хотів лишатися без мами, а на друге вже йшов із задоволенням. У нашій групі шестеро діток. За місяць треба платити 360 гривень.

Тетяна КЛАБАН, 25 років, домогосподарка, Житомир

Весь тиждень тренувався з командою зранку до вечора. У п'ятницю грали із футбольним клубом "Волинь" у Тернополі - ми перемогли. Після матчу до ранку гуляли в нічному клубі "Максим".

Тарас МУДРИК, 17 років, футболіст, Львів

Уперше побачила кума в трусах. Прийшла до них у гості, принесла подарунок 2-річному хрещенику Тимофію. Сама причепурилася, бо вони завжди одягнуті з голочки. Сиджу така нарядна в кімнаті, балакаю з кумою. А тут спочатку Тімка в трусах заходить, а тоді мій кум, теж у трусах, заносить у хату курчат маленьких. Каже: "Диви, кума, яких пташок маю".

Наталя ЗЕМЛЯК, 32 роки, Київ

Похоронили чоловікову бабцю. Цьогоріч їй виповнилося 92 роки.

Олена ДАЙНЕКА, 39 років, викладач, Тернопіль

Сейчас вы читаете новость «Уперше побачила кума в трусах ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть