Ексклюзивы
среда, 11 января 2012 17:35

У джинсах із "секонд-хенду" знайшли 100 євро

 

У джинсах із "секонд-хенду" жителька Ковеля Волинської області знайшла 100 євро і лист німецького студента, адресований новому власнику одягу. Купила їх для сина. Побачила знахідку вдома, оглядаючи перед пранням кишені. Лист написаний німецькою мовою. У ньому йшлося: "Невідомий друг з України! Я - німецький студент Вальтер, як і ти, засуджую війну. Вона забрала життя мого діда Йоганна, який служив у вермахті. Загинув він на вашій землі. Дарую тобі джинси, знаю, що у вас не таке хороше життя"

Ми запитали у читачів: які несподівані речі ви знаходили?

У кишенях куртки, в сумці, в гаманці, в книжках, що брала з собою, знаходила записки від коханого чоловіка. Писав, як сильно мене любить. Його нема, а я досі ловлю себе на тому, що шукаю їх.

Ірина БІЛОУС, 50 років, інженер, Київ

Барсетку з документами на авто в парку на лавці. Під час ремонту в квартирі знайшов схованку попередніх мешканців. У кладовці у фальшивій підлозі лежала пара золотих сережок і кілька мільйонів старих купонів. У своїй машині під сидінням був використаний презерватив, хоча ключів від неї нікому не давав.

Дмитро ПІСОЧИНСЬКИЙ, 31 рік, програміст, місто Маріуполь Донецької області

Ключі від квартири в сумці, які загубила місяць тому. Разів із 10 її вивертала. Звідки там узялися, досі не можу уявити.

Олена ЛАТУГІНА, 48 років, продавець, Одеса

Торік подруга дорогою з маршрутки додому загубила годинник. Наступного дня шукала, але не знайшла. А через рік, коли знову їхала до села тією самою дорогою, побачила його на снігу. Був робочий.

Назарій ГАВАЛЬ, 22 роки, аспірант у Національному університеті "Львівська політехніка", Львів

300 гривень під іграшкою, яка весь час лежала на видному місці в кімнаті.

Олег ПИСАРЕНКО, 19 років, студент, Черкаси

Свекруха якось витрушувала покривало з вікна 13-го поверху, а в ньому лежав мобільний доньки. Полетів униз, загубився. За кілька днів вона знайшла на дорозі інший робочий телефон без сім карти, дорожчий удвічі.

Юлія НЕБОРАК, 26 років, технік лабораторії на мукомельному заводі, Дніпропетровськ

Ручку Parker із золотим пером у Києві, поблизу турецького посольства.

Лариса ФІЛЬ, 49 років, підприємець, Тернопіль

У дитинстві щастило на тамагочі. Колись аж два знайшла. Недавно підібрала на вулиці смартфон. Але подзвонила до матері дівчини, яка його загубила, й повернула.

Аліна КРУЧИК, 22 роки, студентка, Львів

Моя подруга знайшла на базарі пачку стодоларових купюр. Підняла їх, злякалась, що як забере, то люди побачать і звинуватять у крадіжці. Підняла руки високо вгору й голосно запитала: "Хто згубив?". Підбіг захеканий чоловік. Пояснив, що вони випали в нього з кишені.

Роман ВІННИЦЬКИЙ, 28 років, механік, місто Ромни Сумської області

Брат знайшов біля смітника ризьку друкарську машинку. Вона раритетна, робоча, була заправлена новою стрічкою. Коли вийду на пенсію, друкуватиму на ній мемуари.

Мар'яна МАРЧЕНКО, 33 роки, філолог, Львів

Вісім золотих монет під клавіатурою в піаніно свого знайомого, ще за радянських часів, коли був у справах в Умані. Вони лежали на газеті. Розміром такі, як наші дві копійки.

Олексій ЧУХ, 83 роки, пенсіонер, працював настроювачем на фабриці музичних інструментів, Чернігів

Срібну монету із зображенням Петра І, коли вибирали картоплю в бабусі на городі. Віддав її другові, він таке збирає. Металошукачем знайшов там же срібний старовинний хрест і золоту монету. Нікому про це не розповідаємо, щоб не було нашестя "чорних археологів".

Юрій МАСЛЮК, 27 років, менеджер з торгівлі, Полтава

У 14 років з однокласником знайшли скейтборд у дуплі дуба. Друг забрав його собі. Тоді вони були дуже модні.

Роман АНТОНЮК, 26 років, підприємець, Черкаси

Сейчас вы читаете новость «У джинсах із "секонд-хенду" знайшли 100 євро ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть