Ексклюзивы
четверг, 23 сентября 2010 12:46

Сексом можна заробляти на добрі справи

 

У Німеччині з 2004-го діє організація Fuckforforest, у перекладі з англійської "Кохайся заради лісу". Увесь прибуток від продажу порнографічного відео та фото зі свого сайта передає екологічним організаціям у різних країнах. Щороку це близько 130 тисяч євро.

Леона, Томмі та Нетті, засновники організації Fuckforforest, Берлін:

- Ми хочемо показати, що порнографія - це непогано, а сексом можна заробляти на добрі справи. На сайті www.fuckforforest.com збираємо гроші на захист природи. Реєстрація коштує 15 доларів. За них відвідувач отримує 30-денний доступ до галереї з порнографічними роликами та відвертими фото. Хто не має грошей, але хоче допомогти, викладає на сайт свої відео та знімки. Стати одним із нас може будь-яка розкута людина старша 18 років. Без жодних расових чи національних обмежень.

Ми хотіли, щоб на нашій веб-сторінці були любительські ролики. Вони ближчі до життя. На сьогодні маємо 1300 членів, які надсилають матеріали. Фотографії та відео приходять дуже різноманітні: від легкої еротики і тантричного сексу до виявів садо-мазохізму. Щомісяця доступ купляють близько тисячі людей із різних куточків світу. Серед них чимало й з України. Гроші розподіляємо між природоохоронними організаціями. Допомогли відкрити проект Seeds dream в Еквадорі. Там збирають насіння й пагони дерев і розсаджують у зонах екологічного лиха. Проект започаткували місцеві жителі, члени племені шуар.

Ми хотіли, щоб на нашій веб-сторінці були любительські ролики. Вони ближчі до життя. На сьогодні маємо 1300 членів, які надсилають матеріали

Також ми купили 60 гектарів амазонського лісу в Коста-Риці. Тепер його охоронятимуть. Працювали з невеликою місцевою організацією Arbofilia. Вона відновлює вирубані під сільськогосподарські угіддя ділянки лісу.

У Словаччині ми підтримали рух "Купи собі дерево".

Торік спонсорували дві програми в Бразилії. В амазонських лісах Мата Атлантіка поблизу Ріо поставили курені за зразком первісних племен. Допомагали їм купити землі для екологічних досліджень.

На бразильських територіях неподалік міста Боа-Віста придбали земельні ділянки для місцевих індіанців, які хотіли створити там власну резервацію. Доки племена вапіксана та макуксі будуть жити на цих цілинних землях, їм не загрожуватимуть підприємці.

Мирослав Нєзбєднік, волонтер VLK Lesoochronske zoskupenie:

- Організація Fuckforforest підтримала нашу акцію "Купи своє дерево". Багато лісів у Словаччині приватизовані. Переважно букові та ялинові. Транспортувати деревину з країни невигідно, але її все одно продають. Ми розпочали кампанію, щоби врятувати від вирубки ліси в горах Чергов. До нас приєдналися люди з 19 країн світу. Кожному пропонували купити дерево за 50 євро. Fuckforforest нам переказала 2,6 тисячі. 100 євро витратили на купівлю двох дерев, решта грошей пішла на технічні витрати. Загалом за п'ять років нам вдалося викупити 21 гектар лісових угідь біля міста Прешув, тобто 11 тисяч дерев. Тут ми заснували Парк відпочинку Vlcia. Тепер там не можна полювати на дичину та вирубувати дерев.

Валеска, волонтер, Бразилія:

- Живу на крайній півночі країни в амазонських лісах. Понад два роки тутешні індіанці сперечалися з місцевим урядом. Їхні землі хотіли продати рисовим плантаторам. Ми з другом-антропологом вирішили збирати гроші, щоб викупити територію для племен. Та навіть за два роки  не мали потрібної суми. Знайома почула про Fuckforforest і ми послали їм листа. Розповіли, що нам не вистачає грошей для допомоги аборигенам. Вони переказали 22 тисячі євро. Завдяки цьому ми викупили 5,3 тисячі квадратних кілометрів амазонського лісу.


2005 року Fuckforforest перемогла в конкурсі Erotic Awards у номінації "Найкращий порносайт"

2007 року в особняку "Плейбой" влаштували вечірку The Kiss and Tell. Кошти від продажу  квитків та аукціону переказали на підтримку благодійних організацій. Частина пішла у фонд розвитку молодих спортсменів. Решту грошей отримала організація, що підтримує хворих на лейкемію. Її створила американська онкохвора порнозірка Нікі Хантер. Вхід на вечірку для жінок коштував $1,0 тис., чоловіки платили у 2,5 рази більше.

Японський виробник порнографії компанія Natural High позаторік оголосила про збір коштів для африканських дітей-сиріт. Компанія випустила серію документальних відеороликів для дорослих "Оголений континент". Порнозірка Нана Саєкі знімалася по дорозі в Африку й у Кенії. У відвертих сценах вона грала з представниками місцевих племен. До фільму потрапили кадри з кенійського притулку. Саєкі там знімається у ролі волонтерки. Natural High передала 1 млн. ієн -  $11 684 для соціальної організації Musona Self Help Group у Кенії, ще тисячу ієн обіцяла надсилати від продажу кожної відеокасети.


Моделі беруть участь у рекламі РЕТА на захист тварин

Англо-австралійська модель Софі Монк, 30 років, закликає людей відмовитися від м'яса. На плакаті гола зірка лежить на поверхні, встеленій червоним гірким перцем із написом: "Оживи власне життя. Стань вегетаріанцем".

37-річна американська модель і акторка Розалін Санчес до пояса оголена з розпущеним волоссям визирає через вікно. "Краще піду голою, ніж одягну хутро", - її рекламне гасло.

"Дивлюся на свого прекрасного пса й думаю: "Звичайно, я ніколи не з'їм його, нізащо у світі не носитиму його хутра, тож чому я повинна почуватися нормально, коли їм м'ясо корови чи ношу шкуру гепарда?". Це неправильно, нелогічно", - каже 36-річна американська акторка Ева Мендес. Вона також знялася для РЕТА.

Бразильська модель Жізель Бюндхен, 30 років, сфотографувалася для реклами із захисту ресурсів прісної води в Бразилії. На голій зірці тільки босоніжки й прозора сукня з крапель води. "Вода - важливий елемент мого, вашого і життя кожної людини", - написано на плакаті.

Чому я повинна почуватися нормально, коли їм м'ясо корови чи ношу шкуру гепарда?

У листопаді 2007-го чилійська порномодель Марія Кароліна взяла участь у благодійному телемарафоні "Телетон", що збирав гроші для дітей-сиріт та інвалідів. За 27 год. сексу отримала від анонімного клієнта $4 тис. Гроші передала організаторам акції.

- Дехто жертвує гроші, зароблені ще більш нечесним шляхом. Я принаймні повідомляю відкрито, де їх беру, - каже Кароліна.

Сейчас вы читаете новость «Сексом можна заробляти на добрі справи». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть