четверг, 01 апреля 2010 18:55

"Обрати 38-річному Миколі Коханівському запобіжний засіб у вигляді утримання під вартою на два місяці"

 

29 березня, 15.55


Суддя Шевченківського райсуду Києва зачитує постанову: "Обрати 38-річному Миколі Коханівському запобіжний засіб у вигляді утримання під вартою на два місяці".

Його затримали за бійку із 41-річним Віктором Вороніним - соратником міністра освіти Дмитра Табачника. 17 березня під Міносвіти у столиці проводили акцію протесту проти Табачника. Журналісти зняли на відео бійку між Вороніним і Коханівським. Міліція їх розтягла.

Помічник Табачника подав заяву в міліцію. Коханівському інкримінують "хуліганство, вчинене групою осіб". Максимальний строк за цією статтею - п'ять років.

Торік у липні Микола Коханівський у центрі Києва відбив ніс та руку пам'ятникові Леніну. Тоді ж Табачник пропонував ув'язнити Коханівського за це.


А в цей час:


30-річний рибалка Сергій Туренко з міста Кам'янка Черкаської області в річці Тясмин витягує з води третю щуку. До цього впіймав дві - вагою 2 і 4 кг.

- Як той журавель, стояв години з 4 то на одній, то на другій нозі, вичікуючи, доки підпливе риба, - розповідає Сергій.

Увечері він вибере дволітрову каструлю ікри зі щуки. Каже, вона не гірша за червону.


Міністр юстиції Олександр Лавринович дає прес-конференцію у своєму відомстві на вул. Михайла Коцюбинського, 12. Заявляє, що вибори до місцевих органів влади мають відбутися не пізніше жовтня цього року.


До райвідділу міліції у Запоріжжі заходить 52-річний житель вул. Новокузнецької. Вихідними на його дачі в районі острова Хортиця зникли 10 вуликів вартістю 1,5 тис. грн. За кілька годин міліціонери затримають 54-річного чоловіка, який їх поцупив.


Із поїзда сходять на перон вінницького вокзалу 11 учасників Міжнародного шахового турніру "Київська весна на Оболоні". Родичі та друзі вітають їх: шахісти привезли дві золоті та дві срібні медалі. Вінничани посіли перше місце серед команд із 24 міст України, а також Росії, Чехії, Молдови. Наймолодшому учаснику команди Євгенові Шафіру - 7 років.





Анекдоти


Нашому народу вже стільки обіцяно, а йому все мало.

Кажуть, з особливим задоволенням на літній час перейшла Тимошенко, на цілу годину зменшуючи Януковичу президентський термін.




Цифри


7 тис. банок червоної ікри виявили 29 березня українські прикордонники в покинутій "Газелі" неподалік села Рижівка Білопільського району на Сумщині. Власника поряд не було. 940 кг делікатесу коштує близько 500 тис. грн





Цитати


"Де-юре країна належить невідомо кому. Лише мізерних 5-10 відсотків майна в Україні має належні правовстановлюючі документи"

Василь ЦУШКО, міністр економіки, про систему власності в державі




Коротко


30 березня Україна заборонила завозити з Росії свиней і продукцію з них. Міжнародне епізоотичне бюро зареєструвало там випадки захворювання тварин на чуму.


Військовий парад у Києві на Хрещатику до Дня перемоги 9 травня відбудеться без бойової техніки.

Сейчас вы читаете новость «"Обрати 38-річному Миколі Коханівському запобіжний засіб у вигляді утримання під вартою на два місяці"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть