Ексклюзивы
четверг, 23 декабря 2010 12:54

Кіт викликав поліцію по телефону

 

У передмісті британського міста Суонсі кіт Джинджер, граючись із телефонною трубкою, викликав поліцію. Він набрав номер екстреної служби - 999. Господар кота 64-річний Ховард Мосс здивувався, коли серед ночі на порозі побачив двох поліцейських. Вони оглянули будинок. В одній із кімнат знайшли кота, який мирно сопів біля телефонної трубки.

Ми запитали українців, чим їх дивували домашні тварини?

Завжди дивуюся, як мій Том Йорк породи скоттіш-страйт опускає очі, набурмосюється, нявкає, ніби каже "сам ти гівно", коли його сварю чи щось йому пояснюю. Ще дивує, що він не тікає, коли починаю грати на гітарі. Інші коти не витримують звуку музичних інструментів.

Богдан ЛИСЯНСЬКИЙ, 27 років, музикант, Київ

Фараон, німецька вівчарка, коли був цуценям, випадково задів вимикач світла. Десь тиждень грався із ним, "вмикав-вимикав". А коли підріс, почав вмикати світло тільки коли заходив у кімнату, і вимикав, коли бачив, що я ліг на ліжко. Здивував товаришів собака, теж німецька вівчарка. Він не випустить людину з хати, яка що-небудь взяла з їх помешкання. Якось прийшов до нього в гості. Вийшли із хати на перекур, взяв у господаря сірники і автоматично засунув собі в кишеню. З того часу пройшло три години. Збирався йти, тільки встану, а пес гарчить. Друг каже, ти, мабуть, щось узяв. Доки не вивернув кишені й не виклав сірники, не міг вийти.

Олександр РІШКО, 33 роки, митний брокер, Київ

Мій смугастий папуга Термінатор умить прилітає з кухні й сідає поруч, коли вмикаю трилер чи ужастік. Тільки-но музика стає голоснішою і напруженішою, починається стрілянина чи крики, він вилітає із кімнати із точно такими жахливими вигуками. За кілька хвилин заспокоюється і повертається.

Дмитро РАКОВЕЦЬ, 17 років, студент, Дніпропетровськ

Наша сіамська кішка Міка сама ходила в туалет на унітаз, а потім зіскакувала на бачок і змивала за собою. Жулька, наша дворняжка, вулицю переходить лише на зелене світло. При чому ходить без повідка й обов'язково попереду чоловіка.

Анастасія ЯКУЦ, 75 років, пенсіонерка, Львів

Сейчас вы читаете новость «Кіт викликав поліцію по телефону». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть