Ексклюзивы
четверг, 02 сентября 2010 12:33

Фалангу пальця на руці відкусив водій Lexus"а з російськими номерами українському даїшнику

Понеділок, 30 серпня, 20.48


Між селами Підгороднє та Почапинці під Тернополем 20-річний водій Mercedes'а тисне на гальма, але не встигає зупинитися і врізається у підводу, яка їде попереду. Нею повертаються додому жителі Почапинців - двоє жінок, чоловік і хлопчик. Удень вони підробляли в Підгородньому, збирали цибулю й капусту. Від удару їх зносить із підводи, яка розлітається на шматки, коня розриває на частини. Водій зустрічної машини викликає "швидку". 66-річна Романія Мандзярівська від отриманих травм помирає дорогою до лікарні. Літнє подружжя та їхнього 8-річного онука везуть у обласну лікарню. Зараз дитина в комі. Винуватець ДТП не постраждав.


А в цей час:


Віктор Янукович
сідає у Берліні в новий президентський літак аеробус А-319-115XCJ. Щойно завершився його офіційний візит у Німеччину й глава держави повертається в Україну. Везуть картину Караваджо "Поцілунок Іуди", яку кілька годин тому міністру внутрішніх справ Могильову передав сенатор німецької столиці. Після реставрації полотно повернуть до Одеського музею західного і східного мистецтва. Звідки картину викрали два роки тому.


У Полтавській міській дитячій лікарні лежить під крапельницею 15-річна Світлана Прудка із селища Гоголеве Великобагачанського району Полтавщини. Увечері 29 серпня її вдарило струмом у 27 тис. вольт на місцевій залізничній станції. Дівчина вилізла на дах вагона для перевезення зерна і торкнулася дроту. Обгоріло 50% її тіла. Світлані перелили кров від 10 донорів.


На вул. Кузбаській у Маріуполі Донецької області 23-річний Валентин Пасько виходить у двір приватного будинку, де був у гостях. За 2 год. його витягнуть із зашморгу. Хлопець накине його на арку, по якій в'ється виноград біля будинку.

- Привезли його до нас у дуже важкому стані, - каже лікар-реаніматолог Маріупольської міської лікарні N4 Андрій Сафонов, 50 років. - Свідомість хлопця затьмарюється. Ще кілька секунд побув би у петлі, і ми його не врятували б.


На львівському стадіоні "Україна" суддя дає фінальний свисток матчу між місцевими "Карпатами" та луцькою "Волинню". Міліція оточила кільцем сектор, у якому сидять зо 30 уболівальників, що автобусами та електричками приїхали з Луцька. Протягом всієї гри їх провокували фанати "Карпат":

- Ей, га***ни, чо вас так мало?

- Нас хватає для перемоги, - кричали лучани.

- Вас хватає бульбу копати.

Наступного дня на інтернет-форумі вболівальник "Волині" напише: "Ніколи не думав, що у Львові живе стільки дебілів. Було б непогано гостинно прийняти їх у Луцьку".




Що робили в міліції минулого тижня


22 серпня в ізоляторі тимчасового утримання Фастівського міського відділу міліції Київської області помер обвинувачений у незаконних операціях із наркотичними засобами. Торік суд у Фастові ухвалив узяти під варту 45-річного місцевого жителя. До цього він уже тричі був ув'язнений і загалом відсидів 10 років. Чоловік проходив курс лікування в наркологічних лікарнях, однак так і не позбувся залежності. 10 серпня 2010 року обвинуваченого доправили до спецустанови для проведення судових засідань. Упродовж останньої доби стан його здоров'я погіршився, до нього двічі викликали швидку допомогу. Чоловікові дошкуляла пахова грижа й головний біль, однак йому відмовили в госпіталізації. 22 серпня міліція вкотре викликала до нього "швидку". Однак урятувати не вдалося.

29 серпня в Сімферополі інспектори ДАІ на службовому автомобілі ВАЗ-2115 переслідували мопед, за кермом якого був 18-річний. На розі вулиць Гоголя й Дзюбанова даїшник наздогнав мопед і правим боком переднього бампера притиснув його до бордюру, після чого водій мопеда вилетів на узбіччя й сильно пошкодив ногу. Інспектори били хлопця ногами й руками, кажуть очевидці.
Працівники ДАІ, за законом, не мають права переслідувати двоколісний транспорт. Це може загрожувати життю та здоров'ю водіїв. Крім того, якщо в ДТП є постраждалі, інспектор  зобов'язаний надати першу медичну допомогу й викликати "швидку".

30 серпня біля 11:00 в Миколаєві автомобіль ДАІ збив пенсіонерку, яка переходила вул. Чигрина по пішохідному переходу. Автомобіль, що їхав у середньому ряду, зупинився, аби пропустити жінку. У цей час у крайньому лівому ряду рухався ВАЗ-2106 ДАІ. Водій не встиг загальмувати й збив пішохода. Жінку кинуло на капот, і вона проїхала разом із "шісткою" 15 - 20 м. Постраждалу з переломами забрала "швидка".




Коротко

Звільнити ресторанний бізнес від податку на прибуток на п'ять років планує уряд. Це допоможе розвитку галузі до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, заявив віце-прем'єр Борис Колесніков.

Шведський суд визнав капітана голландського судна, українця Андрія Шарафоненка винним у тому, що корабель 13 серпня сів на мілину в протоці Ересунн, яка розділяє Данію й Швецію. Під час аварії капітан був п'яний. Він пробуде в тюрмі 17 днів.

Фалангу пальця на руці відкусив водій Lexus'а з російськими номерами українському даїшнику. 28 серпня чоловіка зупинили на трасі Харків-Сімферополь у районі села Кам'янське Запорізької області. Авто їхало зі швидкістю 180 км/год. Водій показав посвідчення працівника однієї з охоронних російських структур і влаштував бійку з інспектором.





"Якщо я раптом зникну, як харківський журналіст Климентьєв, то одразу беріть за задницю Могильова"

Геннадій МОСКАЛЬ, народний депутат-"нунсівець", про погрозу міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова "розібратися" з ним

 

"Ніяких репресій немає. Просто в нас такий підхід"

Михайло ЧЕЧЕТОВ, заступник лідера фракції Партії регіонів, про заяву опозиції щодо політичних репресій із боку влади

 




Анекдоти

- Чому вся країна завішана плакатами з Януковичем і написом: "Любіть Україну"?
- Це реклама нової книжки: "Камасутра від Януковича: як любити Україну - 1001 спосіб".

На Канарах про наближення осені судять за старою прикметою - українські депутати зграями відлітають в хлібні краї.

Сейчас вы читаете новость «Фалангу пальця на руці відкусив водій Lexus"а з російськими номерами українському даїшнику». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть