Ексклюзивы
среда, 24 апреля 2013 16:11

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

 

Мій прогноз такий: 2015-го Україна розпадеться на власне Україну – захід-центр-північ – зі столицею в Києві, ПіСУАР – південь-схід, Крим і Закарпаття. ПіСУАР за декілька років зрозуміє власну нежиттєздатність і розділиться на дві частини. Території Дніпропет­ровської, Херсонської, ­Запорізької та Одеської областей приєднаються до України, а решта відійде до Росії на правах ­округу. ­Першим вступить до ­Євро­союзу Закарпаття – десь 2020-го, а 2025 року – Україна.

Андрій ЖУК

Краще віддати Росії Луганську й Донецьку області з їх проблемами та ще майже 100-відсотково російський Крим. І зробити це потрібно було 1991 року. Тільки уявіть, які були б результати виборів без цих чужих, точніше ворожих Україні утворень.

Антіком

Друг Андрій півроку тому кинув роботу програміста. Жалівся, що отримував усього 2 тисячі гривень на місяць. Виїхав до Києва, думав, там зароблятиме більше. Протягом місяця марно шукав роботу, витратив усі заощадження, ночував на вокзалі, додому повернувся ні з чим. На його місце вже взяли нового працівника. У центрі зайнятості запропонували стати двірником, бо інших вакансій немає. Досі безробітний.

Сергій

Сестра постійно рветься до Києва. Вірить, що там зможе вдало вийти заміж, знайти високооплачувану роботу. Коли вчетверте приїхала підкоряти столицю, агентство видурило 500 гривень, вона розплакалася й повернулася додому. Після травневих свят знову їде.

Олександр, 23 роки

У Лондоні, Брюсселі, містах Німеччини ніколи не натрапляв на платні туа­лети. Мабуть, тому там і сечею не смердить на вулицях, на відміну від Києва.

Варунамітра

Сказав тещі, що вона "жінка ще нічого". Передала дружині, щоб та була уважною, бо на старших задивляюсь.

Мирослав

Товариш переїхав із Києва до Львова жити. Там здає свою двокімнатку на Оболоні за 4500, тут знімає за дві таку ж біля центру. Працює, як і в столиці, менеджером з реклами. Каже, щасливий, бо нема метро, постійних заторів і не так дорого. Єдине, за чим сумує, – дорогими нічними клубами й бутиками.

Андрій БОВТ

Подругу грабіжник зловив біля дому в Запоріжжі. Приставив пістолета до голови. Коли віддавала телефон і 70 гривень дрібними купюрами, попросила повернути їй сім-картку, чохол і шкіряний гаманець. Мовляв, ти й так викинеш їх у найближчий смітник. Він погодився.

Ірина КРУК, 25 років

Дівчина запросила на побачення до себе додому. Накрила стіл. Хотів похвалити її. Кажу: "Ти така господиня. Он яке смачнюще м'яско приготувала. Не те, що та риба із супермаркету, в якій більше борошна". Вона образилася. Виявилося, що м'ясо готувала її мати, а рибу вона смажила сама. Після того вечора розійшлися.

Валерій МАРЧЕНКО, 25 років

Сейчас вы читаете новость «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть